icon

Ako uskladniť malé oblečenie pre ďalšie dieťa?

zuzike.
16. dec 2013

Moja velka dilema je ako uskladit veci po detoch, ak sa ich este nechcem zbavit. Mam tri deti a byvam v byte, takze vela miesta nemam. Zaujima ma preto ako to vy riesite, a do coho to davate. Igelitky mi nevyhovuju. .... Vopred dakujem a tesim sa na vase napady :D

bubelko
16. dec 2013

@zuzike. ja som skladovala a skladujem v krabiciach - z ikey, od plienok, v roznych. pekne potriedene podla velkosti. teraz len vytiahnem spravnu krabicu, hodim do pracky, a su uplne v pohode. krabice mam v pivnici.

dazdovka
16. dec 2013

davam to do vakuovych vriec, niektore som kupila v Lidli v akcii, niektore v Baumaxe... ale aj tak to zabera viac miesta ako by som si zelala 😖 ale aspon sa nemusim obavat, ze zatuchnu, alebo sa do nich nanosia mole 😝 no a kopky oblecenia sa takto skomprimuju na 1/3 povodneho objemu

miku1
16. dec 2013

@zuzike. Ja som skladovala v krabiciach od plienok pampers 🙂

linda20111
16. dec 2013

@zuzike. Tiez davam oblecenie do krabic od plienok, aby nezaberali miesto v izbach a skriniach tak ich odkladam do ulozneho priestoru gauca a manzelskej postele. Skoda ze ma nenapadlo to oznacit podla velkosti ako pise bubelko, ale tak priblizne viem ktore kde je 🙂

m.i.r.i
16. dec 2013

presne tak isto ako bubelko..z Ikea tie hnede krabice som nakupila a mam to potriedene podla velkosti...novorodenec, 0-3m, 3-6m atd..posuvam to aj kamaratke, hlavne tie male veci, co sa vela nenosia a aj viac deti ich ponosi, niekedy mozno mesiac...potom sa mi to vrati a mam to v spajzi na policiach presne podla velkosti🙂

katie555
16. dec 2013

@zuzike. ja tiez tie vauove vrecia , momentalne su v pod nasou postelou, ale planujeme to dat na poval, vsetko krasne pokope..plus polepene listocky ktore je ako velke 😀

zuzike.
autor
16. dec 2013

Dakujem za vase napady, skusim tie krabice. Vakuove vrecia som skusila, no rychlo sa mi poskodili a potom uz nedrzali, kedze som ich prenasala k babke do domu.

lisabone
16. dec 2013

Dobrý den, mile mamicky, chcela by som Vás poprosiť, to by bol ochotný daorvat vecicky pre novorodeniatko, ma sa narodit v juni, alebo sa dohodnut za symbolicku cenu,,,,
dakujem,, moj mail je ponty291@azet.sk

m_ij_ka
16. dec 2013

@zuzike. ja to dávam to tých igelitových vriec, čo sa kupujú u číňanov, vzduch sa vysaje vysávačom

jankastubka
16. dec 2013

ja tiez vakuove vrecia

marissenka
16. dec 2013

ja to tiez pcham do vriec a potom vycucnem vzduch vysavacom.pekne sa to scvrkne 😉

martinkaha
19. dec 2013

Ja som odkladala do plastových krabíc, ktoré sa dajú dobre uzavrieť - zacvaknúť. Pri ďalšom dieťatku stačilo len prežehliť - kvôli dezinfekcii pre novorodeniatko. 🙂

jasminet
19. dec 2013

ja som po malej davala do vaukoveho vreca z top shopu ci co to bol za obchod. vsetko do jedneho velikeho. nic sa neznicilo, ale pokrcene ostalo vsetko. ale vsak prat a zehlit to bolo treba tak ci tak.