Ako vybrať netečúcu termosku do škôlky?
Prosím len vlastná skúsenosť, že naozaj netečie. Ani v ruksaku keď ju tam dieťa šlahne na 2 hodiny dole vrchnákom 🙈 a len termoska aby držala teplotu. Ďakujem 🙂
@margaretka_ to by bolo najlepšie ale syn ešte potrebujem nieco na ten srutkovaci klasický uzáver. Ešte sa sam poriadne tak nenapije aby sa neoblial. A nechcem aby keď sú vonku zo škôlky alebo idú na výlet, bol pooblievany. Čize volaku slamku, náustok alebo niečo co viem dokúpiť na to.
@dadis môj malý napr. nevedel piť z pohára pri nástupe do škôlky. Každý deň musel mať v skrinke svoju fľašu z ktorej chodil piť. No bola som za to vďačna, že mu to umožnili. Aká hygiena?! Nemali mi ho kvôli tomu zobrať radšej do škôlky alebo ho nechať 8 hodín bez vody?Rovnako pozitívne vnímam tieto fľaše na von, ktoré si majú priniest. Také 6 ročné dieťa ako je môj, vypije počas pobytu vonku, cca 1,5hod. v lete vyše 0,5l vody. V škôlke sú bežne vonku hodinu doobeda, hodinu poobede. Bol by dehydrovany bez prístupu k vode.
@nikpa My máme túto: https://www.klarstein.sk/?cl=details&cnid=19643...[0]=7ad1e5be5996a3a1273fabf39535e81a&varselid[1]=64a032c6cef09e4859c71aaaa83fc5a0
Netečie, drží fajn teplotu nápoja.
Dcéra ju nosí do školy už vyše piatich mesiacov a spokojnosť.
Jednoznačne thermos. Majú rôzne objemy,nahradné diely, aj druhy uzáverov, ktoré môžeš časom vystriedať. Čiže teraz ešte trebárs slamku a neskôr klasické pititko. Syn má jednu už vyše troch rokov, používame ju skoro denne, obuchal ju už kade tade a stále je super. Dva krát sme vymenil slamku, lebo už bola zájdená. Inak nič.

Nam sa osvedcila termoska, ktora ma normalne skrutkovaci vrchnak a rovno z nej sa pije. Samozrejme do nej davame caj, ktory uz ma teplotu vhodnu na pitie. Kolko krat to syn hodi o zem... pred tym mal taku, co sa odskrutkuje vrch a tam je ten system, co sa stlaci stred, aby tieklo... ale to tym hadzanim batoha nemalo dlhu zivotnost :D