Ako vyčistiť škvrny od púpavy?
mamičky, prišla niektorá z vás na to, ako vyčistiť škvrny od púpavy ? Od jari máme zničené 2 pekné vestičky, naposledy som na to kúpila nejaký drahý "zaručený" prostriedok na bio-škvrny, a nič....
Lenka, TN
Dnes som si precitala tuto konverzaciu a vyskusala, podla vasich odporucani, denkmit pripravok a mozem povedat,ze funguje,dakujem,ze ste mi pomohli 🙂
@simi2006
ja som odstranila pomocou pripravku jaso, je na farebne...vzdy flaky zisli, dokonca aj z bundy, ktora uz bola oprata, bundy boli aj sustakove aj z cistej bavlny - bledoruozva. Rozpustila som trosku prasku, namocila, nechala chvilu namocene, potom som to preprala v rukach (v rukaviciach) a dala oprat do pracky...zatial vzdy zisli. Kupis ho v takych klasickych drogeriach, pripadne v teta drogerii skus.
http://www.interstore.sk/produkt/Efekt-JASO-100...
Ahojte, vdaka tejto diskusii som objavila v dm drogerii odstranovac skvrn a pouzila som ho na softshellovu bundu. Namocila som ju tak na 30 min do roztoku 2 odmerky a asi 5 litrov vody, potom som vyprala v specialnom pracom geli, teraz som to vybrala z pracky a skvrny tam nie su a farba bundy zostala povodna. Tak vam velmi pekne dakujem
@snnam a aky odstranovac skvrn si pouzila? mala som osvedceny denkmit, ale daako v poslednej dobe nezabera... :(
nam pomohol na škvrny od pupavy a ine škvrny prasok z lidla taky oranzovy vola sa Mr. Washer
aha diky ja som ho mala v spreji 🙂 @brady1 tak to by bolo idealne, ale niektore vecicky su take pekne, ze je ich luto vyhodit...
Mne na pupavu pomohol kypriaci prasok namocila som tricko nasypala kyp.prasok nechla posobit 10 minut precuchala som to jemnou kefkou vyprala a flaky od pupavy boli prec 😅
mne na pupavu a vselico ine pomaha farba na textil :D nieco mile sa cez flak namaluje a hned je z toho nova handra 😀 kvietok, srdiecko, spirala... hocico
to len tak, off topic. ak ide o decke tricka... 😉
doporučujem pre wash Spray SA8, je to malý zázrak. vyčistil mi dokonca už aj zapratú krv, červené víno, dokonca odstránil zaschnutú žuvačku. stojí cca 12 eur. ak chcete, rada pomôžem s jeho kúpou
Baby, to hore spominane vedierko z DM je hotovy zazrak na pupavu, zisli dole vsetky flaky, aj stare

neznasam pupavy, ale zabera kyselina citronova...riskujem aj na farebne, lebo flakate mi je to aj tak na nic a teda este sa nestalo, ze by sa s farbou nieco stalo a flak nevysiel 😵