Ako zistiť či je monitor dychu z bazáru funkčný?
chcela by som si kupit monitor dychu z bazaru.poradi mi niekto ako zistit,ci je dobry a funkcny?nemam s tym ziadne skusenosti
@kukujka nie je to trosku inak, da sa to bud kupit vdaka poistovni za znizenu sumu - ale hned(ziadne poziciavanie), alebo sa to da zapozicat za mesacny poplatok v niektorych lekarnach ci obchodoch so zdravotnymi pomockami, my sme to nekupili, a nastastie sme to ani nepotrebovali... =)
@kukujka ahoj, ja som si ho pozicala od www.nadaciakrizovatka.sk, bol plne funkcny a potom som nemala problem s jeho predajom, odporucam, a mas pokoj.
ahoj,ja som poistena s priatelom v unione a tam bezplatne zapoziciavaju monitor dychu na pol roka 😀 ale aj dlhsie,nam ho nehali skoro 8 mesiacov 😀
@julianka777 to fakt? 🙂 ja som v dovere, a tam je len znizena suma, no u nas sa da pozicat v zdravotnych potrebach
@ela2710 ano,maju to aj na letacikoch,priatel sa dal koli tomu vtedy prepoistit aby sme ho mali doma 😀 😀 aspon sme na tom usetrili 😉
@julianka777 ano o tom som pocula ale nechce sa mi kvoli tomu menit poistovnu ,ale mozno este pouvazujem
@ela2710 niekde v zh v zdravotnickych potrebach ci ako?
@lenocka84 si si ho pozicala a neskor odkupila?
@julianka777 tak to je fajn, to som este nepocula 🙂 jedine ze znizene sumy, my sme v dovere, ale nam tato poistovna vyhovuje, preplaca toho velmi vela, a zas na ten monitor ponuka velku zlavu - pri com je uz navzdy tvoj - mozes vyuzit aj pr dalsich detoch
@kukujka ved jasne 😀 je to len na tebe 😀
@ela2710 aha,tak to je tiez dobre 😀 to len zaplatis nejaku malu sumu a uz ti aj ostane?
@kukujka nie pozicala a potom vratila, vyslo ma to cca 30eur. predsa len monitor je draha zalezitost, a potom je tazke ho predat.
ale ak sa mam priznat pouzivali sme ho do 4mesiacov, potom sme ho mali len v skrini odlozeny. a zapoziciava sa min. na 6 mesiacov. urcite si to pozri, oplati sa.
@kukujka my sme sa pytali v Dr.MAX a tam nam poradili, ze v zdravotnych potrebach tam skor budu mat, ze aj v BB maju, tak si myslia, ze aj v ZH to bude, ale ponukaju to na zapozicanie aj niektore lekarne, len u nas som obehala asi 5 a ziadna to nemala, treba sa ist spytat do tych zdravotnych pomocok ( aj poporodne vlozky tam maju dobre, tak sa tam oplati ist aj pre viac veci) 😉
monitor dychu by mal byt uplne novy a to hlavne kvôli tomu, ze jeho 100%-na funkcnost je 2 roky, potom je potrebne ho prekalibrovat..to mam od vyrobcov a nie z vlastnej hlavy 🙂

@kukujka no ked to kupujes s bazaru tak to veru nemas ako zistit...neviem ako by si chcela? podla obrazku? to musis vyskusat, ale poznam vela maminik co brali s bazaru monitory a fungovali im 🙂