icon

Akú detskú pestúnku vybrať?

kikaku
15. máj 2011

Ahojte
Neviem sa rozhodnúť medzi dvoma detskými pestúnkami, viete poradiť? Ide o: SENCOR SBM 1600 a TOPCOM BabyTalker 1020.
Dôležitý je pre mňa hlavne dosah a citlivosť na zvuk, lebo ju plánujem používať prevažne vonku. Máte s nimi niektorá skúsenosti?
Ďakujem 🙂

sakura77
•
16. máj 2011

sencor znacku by som rozhodne neodporucala,mala som,sice iny tip,ale teda des....a to som mala dvakrat jedne krat pri prvom synovi a druhykrat ked som mala moje v oprave tak na "zaskok" ale hruza so signalom,radsej topcom 😉

lenka268
•
16. máj 2011

Presne tak suhlasim, Sencor je 0 bodov, zbytocne sme vyhodili peniaze. Su tam dva kanali, vsetko to rusi, , chrci to, rozmyslame o kupe Philips Avent. Kamaratka je s nim velmi spokojna.

berus222
•
16. máj 2011

my mame sencor (inyy typ). neni to zazrak, ale nemam s cim inym porovnavat. mali sme novu, ktoru sme dali reklamovat asi po mesiaci kvoli zlemu signalu. hned nam vratili peniaze. teraz mame 5 rocnu taku istu sencor a ta ide bez chyby. ale mame ine vyrobky sencor a sme spokojni uz roky.

siusinocka
•
16. máj 2011

ahoj, my máme topcon ale typ 1010 a som veľmi spokojná. ja som ju už kupovala síce použitú z nemecka, ale nič jej nie je... akurát že ja jej aj tak nedôverujem... ale to je asi moja slabosť.. aj ked som n a dvore tak každú chvíľu počúvam a prípadne idem hore aj pozrieť.. sestra mala sencor a je rada že sa toho zbavila.. možno teraz by som už skôr uvažovala aj o videopestúnke. v hyperke ju mali za super cenu.. 🙂

jasminet
•
16. máj 2011

my mame TEFAL BH 1200J9, uz 2 roky, este ju obcas pouzijeme a ziaden problem s nou nikdy nebol

atemi
•
22. mar 2012

Uz zrejme nie aktualne, ale mozno pomoze inym, co sa rozhoduju... My mame uz skoro 2 roky prave Sencor SBM1600 a som maximalne spokojna, nemam co vytknut. Predtym sme mali Philips este z tych zltych povodnych modelov, bola asi 4x drahsia ako Sencor, ale odlomil sa nam z nej uzaver na baterky a neskor sa pokazila nabijacka. Takze nie vzdy drahsie znamena lepsie 😉

andrea679
•
22. mar 2012

ahoj my mame philips avent scd525 a nemôzem sa na nu vobec stazovat ma funkciu ze ju nic nerusi a automaticky sa spoji detska jednotka s rodicovskou a takisto ma funkciu ze mozem prehovorit na dieta a napr. ked niekde idem a stratim signál začne pipať zvuk je bezchybny, teta mala sencor ale zvuk chrčal a dosah tiež nič moc, tento philips ma tusim 300 m vo volnom priestranstve a nie je problem ani ked je viac murov ale jasne ze uz je ten dosah kratsi a takisto boli v baleni aj nabijacie baterky co ma tiez potesilo ked som doma pichnem to na zakladnu a nabija sa a popritom pocuvam co robi drobec. Kupila som ju na dunaj.sk tusim za 65 eur.

katren
•
22. mar 2012

my mame tiez Topcom a sme velmi spokojni 😉

hoogy
•
22. mar 2012

ja odporucam philips Avent. mali sme predtym s kamerou na doma bola dobra,ale uplne spaby dosah. Avent ma taky dosaj ze na dovolenke sme sedeli s mm na pohariku maly spal hore na druhom poschodi na druhej strasne hotela. je tam vela kanalov takze ked sa stane(nam sa to stalo)ze mate s niekym rovnaku vysielacku prehodite kanal a je to. nesusti zbytocne neplasi, ma tri citlivosti. no sme s nou velmi spokojny. mame ju teraz u mojich rodicov oni maju velky dom. takze drobec kludne spi a my mozme sediet na terase. mame presne tuto http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?main_pa...

katuska
•
31. júl 2012

ja mam Topcom Babyviewer 4500 videopestúnku (http://www.najnakup.sk/Porovnaj_elektronicke-op...), a doma (vnútri) som s nou veľmi spokojná, výborný prenos zvuku a obrazu, kvalitné nočné videnie, uspávanky (5 melódií aj slučka nepretržitá), možnosť komunikovať s dieťaťom, indikátor teploty v izbe, rodičovský modul je aj na baterky, pri strate signálu svetelná i zvuk. signalizácia, intenzita hlasu/plaču dieťaťa rozlíšená LED stupnicou.....fakt perfektná videopestúnka,....no má 1 zásadnú chybu a to dosah, výrobca uvádza 300 m, no v skutočnosti stačí, ak vyjdem von z domu za bránu a signál sa stratí, takže použitie pestúnky na doma plne odporúčam, no mimo domu/hotel. izby/ - doslova nepoužiteľná 😖 ☹ 🙄 pre mňa veľké sklamanie, preto teraz hľadám ešte kvalitnú vysielačku, ktorá má skutočne (overený zákazníkmi) veľký dosah a vysokú citlivosť zvuku, aj možnosť spätnej komunikácie s dieťaťom....budem rada, ak tu takú vysielačku odporučíte....vďaka.

monicska
•
9. aug 2012

ajoj katuska urcite philips avent digitalne 🙂 ma ju svagrina uz 3 roky je maximalne spokojna. vsetko co si popisala a navyse problemy so signalom mimo domu nie su. mame overene u svokrovcov. my sedime vonku na zahrade a mala spi v dome 🙂 aj my si ju akurat ideme kupit 🙂

strieza
•
9. aug 2012

Ahoj, doporučujem Philips avent. Bývame v rodinnom dome, detskú izbu máme na poschodí na opačnej strane, než dole obývačka. Sme absolútne spokojní, počuť každý šuchot, má výborný dosah, aj keď sme vonku v záhrade, žiadne frekvencie, nič neruší🙂.

monika2712
•
9. aug 2012

@strieza mozes mi prosim ta napisat do posty, ktory konkretny model mate od aventu? tiez hladam pestunku do domu kvoli dosahu cez steny, do zahrady atd. vdaka.

euka210
•
14. aug 2012

my mame Philips starsi typ a je dobry, 2 kanaly, 2OOm dosah a funguje aj v pivnici aj na zahrade.

patkaza
•
3. nov 2015
Používateľ patkaza je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od patkaza.

neviem či by mi to niekedy bolo na niečo vhodné táto detská pestunka :O ... pekne sme zariadili detskú izbu a nepotrebujeme pestunku všetko je po ruke http://akoapreco.com/ako-zariadit-detsku-izbu/

bambiq
•
26. apr 2016

odporúčam wifi baby vysielačku GYNOII http://spionsvet.sk/e-1442-wifi-baby-kamera-gyn...
viete si stiahnuť aplikáciu a na diaľku otáčať kameru kam potrebujeme, dosah je neobmedzeny, nakolko sa pripojíte na wifi, dietatko mozete sledovať aj z prace, zahranicia...emoticon

sandruss
•
4. aug 2016

Ahojte prosim vas , ktora philips avent mi bude fungovat aj ked videm z rodinneho domu na zahradu? Philips scd 603 aled scd 620?