Akú obuv používate pre dvojročné dieťa?
Rozmyslam ,aka by bola naj pre jeho nozku a ci su vobec vhodne vsetky tie sportove,znackove ako napr.adidas,nike atd. Viete mi poradit?
My sme barefoot positive 🙂 Pozri tu skupinu bose nozky 🙂
moj ma jeden rok aj styri mesiace a idem kupit botasky do ccc, neviem aka znacka, ale su neskutocne lahucke a stoja necelych 20 eur... zda sa mi sice vela pre take male babo, ale tak dufam, ze to bude ok...
prevazne barefoot znacky alebo aspon takmer barefooot,moje kriteria-lahke,ohybna a makka podrazka priecne,pozdlzne,rovna bez klenby,tenka podrazka a hlavne siroke pri prstekoch.okrem vnutornej dlzky meriam aj vnutornu sirku, aby sa prsteky mohli prirodzene roztiahnut do vejarika.
pokym pocasie dovoli,aj vonku beha v kozenych capackach.
barefoot, alebo aspon takmer barefoot
Tu sa docitas len jedno, ze naj je barefoot a ostatne je hnus, odpad a nevhodne 😉 ja kupujem, co pride a sadne, aj zatracovany adidas, aj v ccc platenky, aj D.D.Step
ja kupujem protetika, je tam tá výstelka na chodidlo proti plochým nohám .. sú síce drahé, ale obetujem 🙂 Ale tak napr. do dažďa kúpim gumáky aj z Tesca :D
Ja som kupila celorocne topanocky znacky Fare. Bude v nich chodit teraz na jar a neskor planujem ecco kupit alebo protetiku.

@drutyn pre dvojrocne som davala elefanten, superfit, bama, nejake ecco sme tusim mali a pod. tieto znacky sa mi zdali byt najlepsie ... a vzdy kozene lebo v umelinach nie je nozke dobre
slovenske ma moc neoslovili, maju strasne tvrdu podrazku a ked som raz kupila zimne protetika tak mu strasne oskierali nohu po bokoch, co sa s inymi nestalo.
par krat som pozerala na geoxy, videla som vsak len neprakticke a umelohmotne takze tie som nikdy nekupila .. napriek tomu ze tvrdia ako dychaju pripadal mi to dost smejd (mozno mali v humanicu zly vyber)
este su ok jedna polska znacka co byva v ccc obuvi a maju celokozene topanky .. tie som uz kupovala az po 3r.
adidasky su blbost pre tak male dieta. ale v niektorych sk mestach je to asi velka vec kupit adidasky takze ich vela ludi kupuje a myslia si ake su uzasne. z velkej casti je to plastak umelohmotny a akoze "anatomickost" je len ich reklamne tvrdenie