Akú postieľku kúpiť novorodencovi? Prísuvná k posteli alebo veľké?
@dominika3411 ja som pri novorodencovi mala klasicku postielku, kedze sme mali monitor a ten by na prisunutej nefungoval, okolo tristvrte roka sme dali dole bocnicu a, prisunuli k nasej posteli.
@dominika3411 na prenos po byte kolisku s kolieskami a v spalni klasicku 120x60 postielku
@dominika3411 my mame 120x60 na kolieskach s bocnicou, ktora sa da uplne zasuvat pod postielku, takze si ju viem kedykolvek dat k posteli a cez, ked spi v postielke, dam bocnicu hore a je to.
@dominika3411 my máme klasickú postieľku,tu 120x60cm a nemáme ju prisunutu k posteli a nikdy ani nebola.do 4 mesiaca sme mali monitor,od cca 5-6 týždňa spáva sama v postieľke 🙂
@dominika3411 pri posteli mam klasicku velkost postielky, dole v obyvacke mam cestovnu postielku
Ja kupim pravdepodobne samostatne stojacu postielku ale mensiu ako je obycajne. Mame zatial maly byt tak musim tomu prisposobit aj zariadenie...

@dominika3411 ja som určite za tu velku, nakoľko je praktická, aj keď dieta podrastie..Plus mame taký košík na kolieskach, cez den spava iba v tom, večer ho v tom uspavame, super praktická vec