icon

Akú vybrať kozmetiku pre novorodenca?

lucka12399
15. jún 2019

Už pomaličky začínam chystať vybavicku pre maleho .. sprchove gely, samponiky a pod. to nechcem zatial kupovat ani pouzivat .. no pytam sa hlavne na take zapareniny, pri prebalovani a tak, ci ste nieco do kupela davali, alebo po kupaniu .. je to naše prvé dieťatko tak vôbec neviem .. chapem ze kazdemu vyhovuje nieco ine ale za kazdu radu budem vdacna 🙂

dzulik_
•
15. jún 2019

@lucka12399 našej na zaparenú ritku najlepšie sadol Imazol, inak som používala pri každom prebaľovaní obyčajnú Rybiu mastičku a super. Po Sudocreme mala vysypanú ritku a aj zloženie Sudocremu je teda riadny bordel, takže letel rovno do koša 😉

jaja23
•
15. jún 2019

Ja bežné na ritku používam bepanthen. Keď vidím, že sa mu náhodou začína zaparkovať, čomu sa snažím vyhýbať, tak použijem sudocrem. Keď je to už horšie, teraz v tom teple, dávam rybiu masť ci ako sa to vola. S rybim olejom. Do kúpeľa som zvykla harmanček, ak mal nábeh na zaparenie.

megyi1711
•
15. jún 2019

@lucka12399
Ja som po kupani dala vzdy sudocrem a cez den ritku natieram bepanthenom,dr mi povedala aby som to prestriedala

evittam
•
15. jún 2019

@lucka12399 Nic, cista voda. Neskôr len detske mydlo-dodnes. Po kúpeli raz za cas obycajny modry Aviril olej. Co sa tyka prebaľovania-tiez som nenatierala po kazdom prebaleni,nie je to potrebné. Pouzivala som sudocrem, ak sa náhodou zaparili rybaciu mast alebo Imazol.

dopolbokaodrata
•
15. jún 2019

Moje keď sa náhodou niektoré zaparilo, tak som dávala modré Batole zasyp a pomáhal rýchlo. Inak celá ich kozmetika je doteraz len jedno tekuté mydlo na umývanie z Dmky, keďže tuhé ja nemôžem ani do rúk chytiť 😬 a zubná pasta detská.

malinajahoda
•
16. jún 2019

@lucka12399 odjakživa len Bepanthen.