Aký cumlík?
Aku znacku cumlika ma vase babo najradsej?
prvá dcéra žiadne sploštené, čo boli vtedy novinky, nechcela, iba hlasický gumený okrúhly, druhá dcéra zase úplný opak, vyskúšali sme asi 4 druhy a značky, kým sme našli ten správny a tým bol MAM 😉
ja som mala u oboch NUK,ine nechceli,ale najlepsi cumlik je ZIADNY,nemusis oducat 😀
prvy syn - avent. druhy syn - tomu je jedno aky ma cumlik, ale cim viac, tym lepsie. a naraz najlepsie... 😀
prvy canpol babies- okruhly kaucuk, druhy- silikonovy anatomicky babylove...nemali sme problem ani s kojenim ani s oducanim.... 🙂
našemu maličkému to bolo jedno, ťahal všetky značky .Taký najlepší ale maminka vyhodnotila Mam, krásne sedí v pusinke.
u nas to je tak ze dcera len AVENT a syn len MAM, takze to zaleží od dieťaťa aký mu vyhovuje
najskor nechcel ale tatino ho naucil, lebo v noci stale pomrnkaval a tatik nemohol spat 😀 😀 mali sme NUK ortodonticky a teraz sme vyskusali MAM lebo som nikde nezohnala trojku NUK.. ten mam sa mi moc nepaci, cumel dobry ale ta plastova cast sa mi nepaci, spodna pera mu vytrca z toho ked moc silno taha, bojim sa aby sa mu nieco nezdeformovalo
dcerka: MAM kaucuk ale uz rovno ten najvacsi 😅 (pri nej vyskusala hadam vsetky kym jej tento sadol
syn: canpol babies: klasicky gulaty kaucuk, alebo zipfco z tesca tiez klasika gulaty kaucuk
jednoznacne MAM alebo babylove- moje nemali radi siliokonove cumle ale latexove...su ovela makksie

my sme kúpili Mam a dostali sme Nuk-tie silikónové tvarované, ale nemalo to úspech,takže úplne obyčajný gumený, okrúhly, najklasickejší z drogérie,,,,vraj z takých sú krivé zuby, ale ja som iné nepoznala a zuby som krivé nemala 😀