icon

Aký je rozdiel medzi zelenými a hnedými plienkami Lupilu?

rennina
19. feb 2022

Viete mi prosím povedať, či badáte nejaký rozdiel medzi plienkami Lupilu soft&dry (zelené) a Lupilu premium&comfort (hnedé) okrem farby (motívov), počtu kusov, teda aj ceny?

selest
•
19. feb 2022

Tie hnede su take maksie akoby. Myslim ze je aj nejaky minimalny rozdiel vo velkosti ale presne neviem ktore su vacsie..

tosomja
•
19. feb 2022

@rennina hnedé sú mäkšie, a nebadala som ze by zapáchali narozdiel od modrých. Často sa mi stalo, že som z modrých cítila ocot. Pohoršili si veľmi kvalitou. To si radšej zbehnem do dm.

domka222
•
19. feb 2022

Zelené som mala pocit, že vydržali menej. Menila som častejšie ako hnedé,čo sa týka pri cikaní.

ecko80
•
19. feb 2022

@rennina Pouzivam vacsinou zelene, sem-tam tie hnede, rozdiel nevidim ziadny. S obidvoma som spokojna, pouzivala som pri synovi a teraz pri dcere.

aurorastone
•
19. feb 2022

Ja som kúpila premium lupilu ze však vyskúšame a teda mam pociy ze horšie ako obyč zelené
.. Každú jednu mi precikal, za mňa teda des a pritom veľkosť bola správna, pri zelených sa mi to nestalo 🤷‍♀️

x_mery_x
•
19. feb 2022

Hnede su maksie a trosku vacsie, ale mi aj tak kupujeme zelene kedze je tam viac kusov. Mame ich od narodenia do teraz maly ma 2 roky a sme max spokojny.

rennina
autor
•
25. feb 2022

Ďakujem veľmi pekne všetkým 😊

snowfall
•
16. okt 2022

@rennina prvy krat teraz sme skusali tie hnede a maly ma z nich vyrazky a zapareny zadocek. So zelenymi sme nemali problem. Ale asi sa vratime k pampeskam

domka222
•
16. okt 2022

@snowfall no a tie majú byť práveže hypoalergénne