Aký matrac odporúčate do postieľky?
Prosim vas, aky matrac bude najlepsi dopostielky pre dietatko ? Dakujem za rady.
babatku staci obycajny. Tiez sme mali kokos ale pri tych drobcoch od 3-15kg je uplne jedno ci je tam kokos ci pohanka ci molitan. ak ti ocura kokosovy aj ked vyperies potah v tom kokose sa to pekne drzi.
Predajca co nechce iba zarobit by ti povedal ze staci uplne obycajny molitanovy matrac
aj my máme kokosový s pohánkou, už 9 mesiacov a spokojnosť, dieťa sa na ňom neprehrieva
my sme mali pri prvom obyčajný molitánový, pri druhom sme kúpili s kokosovou vložkou, ale jediný rozdiel ktorý som medzi nimi našla je cena. Mala som pri obidvoch monitor dychu a cez obyčajný molitánový lepšie snímal. Takže keby som mala ešte raz kupovať, tak určite len molitánový. Radšej si kúp niečo čo ti urobí radosť za tie peniaze ktoré preplatíš za matrac, ktorý ti dá v skutočnosti tú istú službu.
ja musim mat dve postielky a do tej,v kt.mal byt dlhsie som kupila tiez super kvalitny s kokosom
do druhej mam obycajny
a keby som mala urobit rozhodnutie este raz,urcite by som kupila 2x molitan 😀
kokosové a pohánkové majú oproti obyčajným penám a molitánom výhodu v tom, že sú antibakteriálne, nedržia sa v nich roztoče.
my máme taký, že je z jednej strany kokosový a z druhej molitanový, takže teraz používame kokosovú stranu a keď malá bude väčšia, tak otočíme na molitanovú
Ahojte ja by som odporucala vegas matrac, niet nad kvalitny matrac už od malička 🙂
My sme mali matrac zo studenej peny s kokosovou vložkou. Sama mám problémy s chrbticou a som alergička, preto by som nikdy nekupovala molitanový matrac. Nedrží tvar, preleží sa a to nehovorím o roztočoch. Kokosové matrace pekne držia tvar, veď babatku sa chrbtica len tvaruje a potrebuje kvalitnú podporu. Ale to je na každého rozhodnutí. Každopádne ja doporučujem kokos alebo latex

my sme akurat vcera kupili kokosovy s pohankou, tak snad bude ok 🙂