icon

Aký olejček pre bábätko?

sunnyfunny
1. nov 2015

Ahojte,poradite nejaky super olejcek pre male babatko?Aby bol vonavy a samozrejme kvalitny. Diik (rady typu,ze nic okrem vody mu netreba nepotrebujem 😀 ) Diik

hradnapani
•
1. nov 2015

pre najmensie babatka je najlepsi marhulovy, pripadne mandlovy olej. Od nejakej kvalitnej znacky, napriklad Saloos. Ale teda necakaj nejake extra vyrazne vone, tie su skor dodane v umelejsich produktoch.

monikaken
•
1. nov 2015

mandľový a marhuľový - Saloos

jaannah
•
1. nov 2015

Ja davam detsky Oli, babatko ma svoju krasnu vonu

8291
•
2. nov 2015

Ja som použivala niveu olejček,ale nebol parfemovaný,nechcela som bála. Som sa ze tie parfemovane môžu byt dosť ťažké na citlivú babätkvsku pokozku.bola so veľmi spokojná a bábätko ma aj tak svoju prirodzenú vônu.

rhiannon
•
2. nov 2015

Ziadny. Olejcekovat babatko je prezitok,zbytocne mu poskodis ochrannu vrstvu, telicko sa tak nebude samohydratovat. Nam vsetci obdivuju malu,aku ma hebucku plet, ze cim ju olejcekujeme. No nicim... 🙂

evittam
•
2. nov 2015

Presne ako píše @rhiannon. A ak tak mám doma obyčajný modrý "komunistický" Aviril a ten som kedysi dávno používala - možno keď si spomeniem tak raz za 2-3 mesiace. 😉 Detská kozmetika je len preto "detská" aby mohla byť predražená a zbytočne kupovaná. 😉

katyd
•
2. nov 2015

Keď už chceš niečo používať, tak BIO kokosový olej, majú ho v DM drogérii. Je dobrý aj na hlavičku - proti lupinám a na všetky exémy a vyrážky, čo zvyknú mať bábätká 🙂

stanik382
•
2. nov 2015

Saloos - na olejčeky však pozor - sú z byliniek takže nemusia sadnúť. Na jemnú detskú pokožku duplom. Kokosák je uričte super alebo niečo naozaj nie z dráždivých vecí...

lajlilinka
•
2. nov 2015

Ja som do 4 mesiaca používala olivový detský olej z lekárne Dr. Hoj, potom už klasika čo mali v akcii. Ale napr niektoré značky sú na môj vkus parfumovane až príliš...

certi
•
2. nov 2015

protiotazka: NACO olejovat dieta? nechapem....

mony17
•
2. nov 2015

Malú som po kúpeli celú natierala klasickým olejčekom "Aviril" vždy bola tak krásne voňavučká::🙂))Použivali sme ho do troch rôčkov::🙂))

cecilka123456
•
2. nov 2015

Ja som mala od firmy just mandlovy krem 🙂

maja2039
•
2. nov 2015

My sme prve mesiace len cisty pannensky z lekarne potom sme presli na sebamed vyrobky

renka007
•
13. dec 2015

ja ako aj inde uvadzam ze pre dieta jednoznacne prirodna kozmetika 100% bez chemikalii ved to je najdolezitejsie!! my sme na zaciatku urobili chybu no a mala mala suchu kozu a potom aj ekzem. Zacala som sa tomu lepsie venovat a v britanii som objavila znacku Essential Care specializovana na babatka uplne prirodna ...kamaratka mi ju posielala odtial a teraz sa da zohnat aj u nas. tu je link na olejcek ktory je fakt velmi prijemny http://www.sebapoznanie.sk/collections/pre-baba...

qwertxy
•
10. feb 2016

Mandlovy olej za studena lisovany, prirodna kozmetika.

lilu74
•
25. feb 2017

Co sa kozmetiky tyka prve tyzdne len cista voda max bepanthen care na zadocek. Neskor na masaze po kupeli sebamed krasne vonia😊

zooeynka
•
25. feb 2017

Fakt nepochopim zeny co patlaju zbytocnsti na mimino, len aby vonalo. Detska pokozka sa krasne sama hydratuje pokial matky nepokazia tento "mechanizmus" olejcekmi, kremami a inym...moje dieta ma vyse roka, nikdy nebolo kremovane, ani teraz v mrazoch, pokozka krasna, no ale kto chce silou mocou olejcekovat tak ajtak bude...

lilu74
•
26. feb 2017

@zooeynka neolejovala som ho aby vonal...masirovala som ho po kupani!kvapkou oleja!a neskutocne si to uzival a potom mi pekne zaspal.

vrana80
•
26. feb 2017

Ja som pouzivala mandlovy olej z lekarne a masirovala som obidve po kupani ked boli vacsie.

agnesa26
•
Autor odpoveď zmazal
•