icon

Aký prací prášok je najlepší pre novorodeniatko?

samantha185
6. júl 2013

Maminky aky praci prasok pouzivate? Vybavicku mam nakupenu, uz len to vsetko vyprat, len by som chcela poradit s akymi praskami mate skusenosti? Nieco co nie je velmi drahe a prijemne vonia?

Strana
z2
nastasyk
17. aug 2013

Ja pouzivam od narodenia Persil sensitive, mne Lovela smrdi a nevyprala ani flaky... A avivaz ziadnu.

lucka011
17. aug 2013

Ja som používala od narodenia Ariel, žiadne extra prášky pre detičky, aj keď som nad tým často uvažovala. A dcérka s ním nemala nikdy probém. Tiež nie som zástancom toho, aby sa robili nejaké veľké okolky okolo toho a kupovalo sa všetko možné, myslím, že je to len obchodný ťah. Podľa mňa aj tak najväčšiu rolu hrá žehlenie, tým sa odstráňuju baktérie... 😉 🙂

kkl82
17. aug 2013

ja pouzivam persil sensitive a avivaz davam tiez, silan ma 3 druhy sensitve avivazi vhodnych aj pre babatkovske oblecenie (avokado, mandla a tretia je nejaka vona s ruzou, no neviem, ako sa to presne vola)

lejlla
17. aug 2013

od malinkeho babatka pouzivam pre syncekov lovelu aj avivaz,aj prasok

dejnas
17. aug 2013

používame do narodenia detí LOVELU... periem v nej pre celú rodinu, vyhovuje nám 100%, zvykla som si na tú jemnulinkú vôňu...

ale tiež si myslím, že netreba okolo pracieho prášku, či gélu robiť veľkú vedu... ak sa jedná o citlivú detskú pokožku a o prípadné obavy z ekzémov a pod., je úplne jedno v akom prostriedku je prádlo opraté.... treba dobre vyžehliť a je po baktériách 😉

Strana
z2