icon

Aký prášok na pranie a aviváž pre novorodenca?

j4n15
9. aug 2010

nech operem vsetky veci, este pred narodenin..chcem aby to bolo vonave a jemne 🙂

vendulka80
6. mar 2012

Ahoj, ja som od narodenia malej pouzivala Lovelu a nebol nijaky problem. Avivaz som nedavala, ja mam rada taku babenkovsku vonu 🙂 Potom som si zmyslela, ze vyskusam aj nieco ine a skusila som Tide sensitiv. No hned bola z toho vysypana, behali sme po koznom. Takze som sa vratila opat k Lovele 🙂

mojkamirka
6. mar 2012

ahoj ja pouzivam tiez domáci sliz, namiesto avivaže ocot. predtým som používala tide sensitive, pekne vonal a dobre bielil, ale teraz nedam na sliz dopustit. Do 7 dcl pohara od zavaraniny dám za dve polievkove lyzice Bupi mydlové vločky, zalejem vriacou vodou, dosypem 1 polievkovu lyzicu krystalovej sody, zmiesam pokým sa vsetko nerozpustí, nechám ztuhnut a potom po dve polievkové lyzice dávam do bubna k pradlu.

miskaatinka
6. mar 2012

ja používam Lovelu balsam ,aviváž pre malú vôbec nedávam a nemáme žiadne problémy a prádielko nám pekne vonia 🙂 ....inak aviváž som prestala dávať aj do nášho prádla a som spokojnejšia 🙂

tepka
8. sep 2013

Nepoužívam avivaže pre malinke používala som pri malej dreft sensitive a pekne voňal...teraz mam sliz urobeny doma čiže menej chemie a rozmyšľala som v dm maju ten ecover aviváž....kukala som aj lovelu ale dako mi smrdí...nedavam všade avivaž inak počula som aj vonny olejček prirodny 100% že je super pokvapkať cca 6kv.do prania...🙂teda ak chcete niečo malo chemicke kedže mael babätka su citlive na chemiu

zuzana030
8. sep 2013

ja som mávala lovelu, po nej pekne voňalo prádlo, aviváž nie pre bábatko, v podstate nepoužívam už vôbec, mm nosí prášky z nemecka a to je sakra rozdiel, prádlo krásne vonia

barcelonka
8. sep 2013

my sme najprv pouzivali batole, potom som presla na prasok z dm-ky sensitive a tiez avivaz a som spokojna, biele veci su belsie ako ked som pouzivala batole.

rybka009
8. sep 2013

my pouzivame bd lovelu alebo batole

dominika3012
14. jan 2014

Dobrý den, ja som kúpila ten dreft baby sensitibe, aké s ním máte skúsenosti? Oprala som v nom pre malinkého vecicky, dopredu, tak hádam sa mi z neho nevyhádze.

lulistek
14. jan 2014

My pouzivame Lovelu tekutu - ked sa mala narodila vsetko som mala vyprane v Persil pre babatka a boli sme s malou v nemocnici na koznom, tak odvtedy nepouzivam, mozno ten prasok drazdi citlivejsiu pokozku, odkedy davam Lovelu je to super, sice nevonia ale ved deticky vonaju same, ide len o to mat ciste veci, flaky to nevyperie ale vsak to je jedno si myslim. Dominika 3012 ja som tiez pouzivala chvilku Dreft Baby teraz je aj tusim zase v akcii v Tescu za 4,99 - je trosku vonavejsi ale nic sa nedialo ale to mala mala uz tak 6-7 mesiacov. A avivaz pouzivam Lovelu, Batole, Bupi proste tie pre babatka ale nikdy nie Silan a take ved to je strasne silne len na ovonanie

natalieperez
16. mar 2014

Ahojte, v akom obchodnom reťazci sa dá kúpiť Lovela?

martina833
16. mar 2014

bupi gel avivaz ziadnu

mamina2388
16. mar 2014

ahoj...tak mi pouzivame Lovelu color praci gel, a kupujeme v kauflande, myslim za 8eur a som s nom nadmieru spokojna, avivaz nepouzivame ziadnu, nakolko i tato lovela krasne vonia, 🙂

reny2010
16. mar 2014

Dreft nikdy viac-syn sa po nom cely osypal,dva tyzdne sme davali dokopy pokozku. Periem len v batole,aj avivaz len tato. Nadherna vona,ciste pradlo. Este sme skusili aj bupi-fakt dobra vec. S inymi znackami po skusenosti s dreftom uz radsej neexperimentujem.

sannussi
16. mar 2014

Persil Sensitive gel + do pol roka namiesto avivaze trosku octu, potom avivaz Softlan Sensitive (hlavne kvoli uterakom a pletenym veciam som zacala davat avivaz, lebo bez nej boli strasne tvrde a draplave)

syrik
27. apr 2014

Baby,neviem,ako vy,ale ja som si všimla,že na niektorých prachoch vzadu na obale je veľký, čierny kríž-dráždivý. Býva to na skoro všetkých čistiacich prostriedkoch.No bola som V šoku, keď som to videla Na Dreft sensitive. Ako jediný detský prach alebo gel,ostatné to nemajú detské. Persil normálny to tiež nemá, no malá sa mi vychádzala už z detského. O normálnom ani nehovoriac..Akurát obyčajný gélový Persil jej nič nerobí,čomu nerozumiem. Teraz sme na Lovele. Krásne vonia,ale nevyperie. Neviem,ale keď vidím na nejakom prachu ten kríž vzadu,odrádza má to...pre deti...

fialka9
4. máj 2014

Ahojte, ja som pouzila Lovelu gel a po oprani aj preplachani mi v pracke ostala stale pena. Mate niektora s tymto skusenosti?

modrofuzik11
5. máj 2014

pouzivame lovelu. kubko bol alergik a jedine z tohto prasku sa nevyhadzal.

romanettka
7. máj 2014

Skvelé mydielko pre bábätká, aj ich maminky:
Aloe je známa svojimi čistiacimi a zvlhčujúcimi vlastnosťami a pôsobí ako kondicionér, čo z nej robí dokonalý základ pre naše tekuté mydlo Aloe Hand & Face Soap. Je biologicky odbúrateľné, má regulované pH a nie je dráždivé, je dostatočne jemné na každodenné umývanie tváre, rúk alebo celého tela. Je v nádobke so šikovnou pumpičkou s jednoduchým používaním; tento príjemne voňajúci výrobok môžu používať všetci, dospelí i deti. Aloe Hand & Face Soap je bohaté, perleťové, zvlhčujúce mydlo na tvár a ruky s veľkým obsahom aloe. Vytvára bohatú penu, ktorá sa ľahko aplikuje a odstraňuje. Aloe Hand & Face Soap, zanecháva pokožku čistú s príjemným, hodvábne jemným pocitom, minimalizuje pritom podráždenia, ktoré sa môžu vyskytnúť pri niektorých tuhých mydlách.

• zloženie typu „žiadne slzy“
• zvlhčujúci čistiaci prostriedok
• jemný a nedráždi
• zásobník s pumpičkou

A ešte, maminky v období šestonedelia, to bude s potením dost silné, a pre dojčiace maminky aj náročnejsie, kedže sa nesmú deodoranty s alkoholom vsetko prechádza do mliecka tak ponukam zdravsiu alternatívu
Poďme na to zdravšie, prečo nevymeniť svoje veci ktoré dennodenne používame za zdravšiu variantu? Ja vám napríklad pár ponúkam ... Deodorant: Keď stúpa teplota a sme pod vplyvom stresu, je to ideálny prostriedok na zlepšenie sebadôvery, ktorý nám pomáha udržiavať pocit sviežosti od začiatku dňa. Tyčinka Aloe Ever-Shield Deodorant poskytuje účinnú celodennú ochranu proti pachu potu v podpazuší a môže sa aplikovať priamo po sprchovaní bez pocitu štípania. Táto jemná formula so stabilizovanou aloe vera neobsahuje žiadne drsné alebo škodlivé antiperspirantné hliníkové soli, ktoré sa nachádzajú v mnohých ďalších dezodorantoch dostupných na trhu. Hliník je toxický kov. Hlavné účinky priveľkého množstva hliníka sa prejavujú, ako sa zdá, na centrálnom nervovom systéme a v niektorých prípadoch je nadmerné množstvo hliníka v tele spojené s Alzheimerovou chorobou (t.j. presenilná demencia). Môže tiež narušiť hladinu vápnika v tele, pretože vplýva na činnosť prištítnej žľazy. Priveľa hormónu prištítnej žľazy môže viesť k vysokému obsahu vápnika v krvi, čo sa spája s bolesťami kostí, psychiatrickými symptómami a zápchou. Sme hrdí na to, že vám prinášame výrobok, ktorý eliminuje tieto riziká bez toho, aby sa znížila jeho kvalita. Praktický tvar umožňuje, aby ste Ever-Shield mohli použiť presne tam, kde treba. Vďaka špeciálnemu zloženiu deodorant ľahko kĺže po tele a nezanecháva škvrny na odeve. • bez alumíniových solí - prevencia rakoviny prsníka • nezanecháva škvrny na šatách • môže sa použiť priamo po holení a navoskovaní
Pre bližšie info IP

mizu89
1. sep 2014

Mamicky poradte mi ked chcem oprat klasicku zavinovacku(s cipkou co sa kedysi nosili) tak mam oprat v prasku pre deticky?a chcela by som dat perinku svokre nech mi naskrobi cipku.aky skrob mam kupit a kedy sa skrobi ked je oprate a este mokre alebo ked je oprate a suche ciste a skrobi sa osobitne len ta cipka?ale ked tak citam tak skusim persil sensitiv.da sa kupit aj nejake najmensie balenie pre skusku ci nemude drobec alergicky...

vajanka
5. okt 2014

Kočky pozrite 30% zľava na detskú kozmetiku, možno niekto používa, využite http://goo.gl/1IBNBc

adell28
13. okt 2014

Ahojte, prosim poradte mi, dostala som pouzite vecicky pre maleho a hrozne silno vonaju avivazou (teda pisem vonaju, ale mne osobne smrdia, ja avivaz, obzvlast na detske veci, vobec nepouzivam). Niekolko krat som ich namocila, vyprala aj s pridavkom sody ci octu, ale tej ohlusujucej "vone" sa nie a nie zbavit. Je to tak nasiaknute avivazou, ze ked som spolu s tymto pradlom oprala nieco ine, nase-predtym neavivazovane, tak aj nase veci po oprani smrdia silno tou istou vonou.
Prosim viete niekto poradit ako z oblecenia tie stare zvysky avivaze dostat?
Dakujem!

daasa
23. okt 2014

Zienky poradte mi.pouzivam uz dlho len gely na pranie.zevraj obsahuju uz aj avivaz,(neviem)ale ja este pridam avivaz do prania.uteraky periem na 60.manzelovi smrdia a su tvrde.nemala by avivaz pradlo zmekcit?ja pravda ze tento mesiac som zmenila vonu avivaze.doteraz som pouzivala len detsku.mozu by t uteraky tvrde aj preto ze ich prejdem zehlickou?a pradlo nemam vyprate tak dokonale s gelom.je to gelom alebo prackou?dakujem.

didaemka
23. okt 2014

Ja som vždy používala len BATALE gél na pranie a aj aviváž BATOLE, nádherne bábätkovsky to vonia a nikdy žiadne vyrážky a pod...

certi
30. jan 2015

NACO avivaz? viete vobec, ze avivazou sa veci nicia, hlavne tie s elastanom? na uteraky sa nema pouzivat vobec, inak sa znici nasiakavost? ........davam ocot

martuskask
30. jan 2015

prasok z DM - denk mit pre deti, kupujem v Rakusku. A avivaz pouzivam malo - Silan Sensitive.

teruskaa
30. jan 2015

na pranie Lovelu, aviváž biele Coccolino Sensitive.

katkabalon
30. jan 2015

Ja som použivala tento https://www.amway.sk/product/109851,sa8-baby-pr... Je fantastický a hlavne ušetríš veľa penazí mne vydržal asi vyše roka jedno balenie, je ekologicky 100% rozpustný a vyrobený s kukurice a cukrovej trstiny, a tiež nemusíš použivať aviváž , firma má cenu od OSN za ekologiu.

kikinka19
18. mar 2015

Baby prvemu som prala v drefte sensitive?ale uz ho neviem zohnat neviete nahodou preco ho stiahli?

ukulela
18. mar 2015

@kikinka19 - myslis biely dreft baby&sensitive? ja som ho este nedavno normalne kupila - dreft kupujem biely, cierny aj na farebne. nemaju len nejaky vypadok od dodAVATELA? ale malemu zatial periem v gele z DMky - ecover. je sice dost drahy, no maly ma 5 mesiacov a minula som zatial 3 flase, mam nacatu stvrtu. a to aj s komplet pranim pred nardenim. pouzivam aj latkove plienky tak pol na pol s papierkami, takze periem dost, vpodstate kazdy den pol pracky su maleho veci (lebo aj casto grcia) - a kvoli zehleniu radsej ozehlim kazdy vecer trocha ako kazdy treti kopu vyse hlavy 🙂
a este - malemu nedavam avivaz. z casu na cas miofresh pridam najma ku plienkam. a periem zvacsa na 60, niekedy len na 40.

28031970
29. mar 2015

Ja používam od narodenia našej malej LOVELU a aviváž SILAN senzitiv.