Aveeno Baby Eczema Therapy
Prosím žienky, ktoré by ste vedeli zohnať tento krém? Zháňam ho pre sesternicu, jej malý ročný synček má vo veľmi zlom stave atopický ekzém a len tento krém im zaberá. No už ho dlhšie nevedia zohnať. Na ich ofici stránke som ho našla, dá sa tam kúpiť za 8 dolárov, lenže ja neviem zo zahraničia nakupovať a ani neviem, aké poštovné si tieto firmy účtujú do zahraničia. Tak ak by vedela niektorá z vás pomôcť, budem veľmi vďačná. 😉
@darinkazv pozri, skus si vytvorit to paypal konto, nie je to tazke, naozaj. Chod na e-bay.co.uk, zaregistruj sa a tam si zalozis paypal ucet na tvoju sk kartu. Lebo nie je problem ti ten krem poslat, ja nemam problem, ale zrejme je to dlhodoba zalezitost a ten krem bude treba kupovat pravidelne, tak by bolo lepsie, ak by ste si to mohli zabezpecovat sami a nie sa na niekoho spoliehat, kedze viem, ake to je mat ekzem a byt odkazany na jeden jediny krem, ktory pomaha.
@darinkazv pripajam sa, paypal je velmi bezpecny a navyse, ak sa nieco stane - balicek nedorazi, pride poskodeny a pod. predavajuci ti peniaze vrati a ak nechce, ebay ti promptne peniaze vrati zanho - stalo sa mi 3x - iba raz predavajuci nekomunikoval a ebay peniaze vratil...tie ostatne 2 razy predavajuci vratili sami.
Ak sa ozaj bojis zneuzitia karty, zaloz si bezplatny ucet v mbank ci v zune, preved si tam iba urcitu sumu penazi, poziadaj o kartu a tuto prepoj s paypal. Takto to mas plne pod kontrolou a ucet - ak by nedajboze prilo k najhorsiemu - bude mat iba malu sumu penazi. A navyse neplatis ZIADNE poplatky. Takto to robim ja...zuno....ucet plne zdarma, karta vyuzivana vylucne na internetove nakupy.

nasla som to na anglickom e-bay a da sa poslat aj na SK, za £3.20 postovne: http://www.ebay.co.uk/itm/AVEENO-BABY-ECZEMA-TH...
neviem, ako je to s paypal uctom, to by ti musel niekto poradit, ci sa da zalozit ucet aj z Sk, ale asi da lebo vela ludi nakupuje z e-bay