icon

Avent verzus Tommee Tippee

cheequix
23. mar 2011

Maminky, aké sú vaše skúsenosti s týmito dvomi značkami? Najmä čo sa týka fľašiek, cumlíkov, elektrických odsávačiek a sterilizátorov. Zvažujeme kúpu, ale nevieme sa rozhodnúť.

beboo
•
23. mar 2011

@cheequix ja mozem porovnat iba flasky, u nas sa viac osvedcili Tommee Tippee. Avent flasky dost casto tiekli zboku plus teraz odkedy je tam to koliesko zvlast tak sa zanasa a nejde poriadne vycistit, vymenila som za TT a som spokojna, syn tiez. 🙂

danielatherapy
•
25. apr 2012

Mne to doporučila známa pre kombinovanie kŕmenie, dieťa potom vraj neodmieta prsník. Zatiaľ sme veľmi spokojný, 😉 ide nám dojčenie aj prikrmovanie v pohode.

olivia6
•
25. apr 2012

Avent - mame pol roka a sme maximalne spokojni, nic nam netecie, tesniaci kruzok sa oddeli a cisti sa dobre ako aj cela flasa, maju siroke hrdlo, su stabilne, dobre sa do nich nalieva aj v noci so zalepenymi ocami 😉
Sterilizator mame do mikrovlnky, je vyborny, nic mu nechyba, odsavacku som mala manualnu, ale ja som zrejme ten typ, co nic moc neodsaje, ale v porodke mali baby len Avent a frcali s nimi neskutocne priam po litroch 😀 , takze ak sa zene da odsat mlieko, su dobre.
Cumle su super, pokracujeme aj dalej v ich kupe (vacsich od pol roka), nejavili ziadne znamky opotrebovania.
Cisla na flaskach zretelne, vidno ich vyborne, nezmazavaju sa a to sterilizujeme denne a ked sme mali malo flasiek zo zaciatku, tak aj dvakrat.
Myslim ze Avent je kvalita.

solinkarka
•
25. apr 2012

so znackou Tommee Tippee skusenost nemam ale s Avent som velmi spokojna...s flaskami, cumlikmi ci odsavackou 😉

michaela14
•
25. apr 2012

fľašky jedine TT, Avent som vyhodila, maly z toho absolutne nevedel pit...vsetko mame TT a uplna spokojnost, okrem cumlov-tie zas len Avent 😀

amartina24
•
25. apr 2012

my sme mali len avent flase, cumliky, maximalna spokojnost este aj teraz 🙂 teraz cakam druhe babo a tiez pôjdem kupovat len avent znacku 🙂

kacenkaharris
•
2. máj 2012

Cela Sev. Amerika pouziva a vyrasta na AVENT, je pravda, ze sa lahko cistia, ale ja by som osobne trochu poskumala a pozistovala okolo kvality umelej hmoty, je sice vraj bez bisphenolu, ale dalej uz firma udaje neuvadza.

bibio
•
2. máj 2012

U nás Avent fľašky, cumlíky, TT fľašku malá nejako nechcela (možno už aj zvyknutá na Avent). Ale zase poháriky mala radšej TT, z tých Avent piť nevedela. Sterilizátor sme mali Chicco do mikrovlnky. Asi treba vyskúšať, u nás napr. malá cumle nechcela, ale keďže som bola zúfalá z jej neustáleho plaču, skúšala som nové a nové až Avent a konečne sa dokázala ukľudniť...

elienka
•
2. máj 2012

aj ja som fanúšik aventu, aj keď flaše nemáme žiadne, nevyhovovala malej žiadna značka. cumlíky sme mali avent do doby, než som zistila, že tvar toho dudlíka - myslím tej silikonovej časti je absolútne navlas rovnaká s babylove dudlíkmi z DM a cena je 2E za 2 ks. Tak odvtedy tieto cumlíky. Ale ostatné plastové veci mám od Avent. Najviac využívam tie poháriky na príkrmy.

svetllana
•
2. máj 2012

Pouzivala som obidve znacky a s oboma som bola spokojna. Avent flase tiekli, ale len vtedy, ked ich prilis silno zatiahnes. Tie treba jemnejsie nez jemne 😀 Chalani mi ale radsej pili z Aventky ako z Tommee, to viem urcite. No ved uvidis, urcite nespravis chybu ani pri kupe Avent ani Tomme 😉

svetllana
•
2. máj 2012

@olivia6 Jasne, teraz si mi pripomenula tesniaci kruzok! 😀 Ked kupil muz s nim, tak to bola parada..to tie bez neho tiekli 😀

kajasyn
•
2. máj 2012

Tiez som za TT,vyskusali sme aj Avent,ale tie tiekli.