icon

Bibs cumlíky pre novorodenca

2. aug 2023

Ahoj používali ste klasické okrúhle- kaučuk bibs cumlíky pre novorodenca ? Kedze samotné to telo cumliku mi príde väčšie oproti napr aventovým.
Syn keď bol malý tak až v 2 mesiacoch sme dali bibs. Dovtedy sme bojovali s rôznymi tvarmi ktoré po chvíli vyplul. Len tieto bibs aj najmenšia veľkosť mi príde celkom veľká
Ďakujem

majlo1234
•
2. aug 2023

Su velke a tvarom na houby, ani trochu nepripominaju cicik. A este su aj drahe. Tiez som podla ich peknemu vzhladu a dobremu marketingu, co vyustilo v to, ze sme ostali bez cumla😃 syn ich nechcel vobec

vkatush
•
2. aug 2023

Môj chce iba Bibs od narodenia. Bojím sa, či mu to nezničí chrup, keď je to okrúhle, ale iný nechcel.
Teraz má 7m a je naučený, že cumlík len pri zaspávaní alebo na cesty, keď ideme niekde. Postupne budem odúčať úplne.

autor
•
2. aug 2023

@majlo1234 my zas naopak. Kupovala som kadejake krásne v drogérii a anatomicke a kadejake a nič nechcel.. par sekúnd a vyplul.
Teta nám dala taky obyč celkom škaredý 🤣 (retro) a ten hneď vtiahol do pusy a ani vybrať nechcel🤣
Potom som ho nevedela zohnať a nakoniec bibs objavila.

danka2009
•
2. aug 2023

Podľa mňa najlepšie cumlíky ☺️ u nás jedine tie boli úspešné

bluemoon24
•
2. aug 2023

Aj me to prijde jen jako komerce. A jeste teda, videla jsem i miminka, kterym ta vnejsi cast stlacala nos, jak to je velke.

beata_k
•
2. aug 2023

A potrebujes ho ucit na cumlik? Dost zle sa potom oduca.

aknamorka22
•
2. aug 2023

Obe deti na avent ultra Air. Za mňa najlepší cumlík. Kupovala som tie, čo svietia v tme. Nobelovu cenu si zaslúži ten, kto to vymyslel 🙂 oducanie išlo v pohode. Po polroku mali len na spánok a po 2 rokoch uz ani to 🙂. Za odmenu deti, čo od 2 mesiacov prespali celú noc. 👍

mima1608
•
2. aug 2023

My sme na Lovi dudloch. Bibs, Avent, MAM aj Canpol leteli cez celú izbu 😅
Inak dr mi vravela, že Bibs sú tvarovo najnevhodnejšie a vraj robia predkus 🙁 moju z neho dokonca naplo, keď som jej ho skúsila dať na začiatku.

anjelik2358
•
2. aug 2023

My sme používali tento obyčajný namiesto BIps
https://www.mojalekaren.sk/flora-detske-latexov...