icon

Bio prášky na pranie

andrea561
14. apr 2016

kocky mate skusenosti s pracimi prosietriedkami ako ecover, frosch a pod alebo s domacim tkz. slizom na pranie?
mame velmi problematicku pokozku, takze uz beznadejne chcem vyskusat nieco taketo, odporucte, piste skusenosti

jatva
•
14. apr 2016

Periem v ecover a celkom fajn. Ked mam na pradle flaky, zoberiem to zlcovym mydlom a pusti to. Pokozku mame ok, ale to bolo aj predtym kym som prala v prasku. Plienky periem v prasku aj nadalej. Sliz robit nechcem, lebo to dost zanasa pracku.

maragn
•
19. máj 2016

Tiez odporucam tie eko prasky, su drahsie ale ja osobne vidim hned rozdiel aj na svojej pokozke. Staci ze sa ulakomim na zlavu inych znaciek a hned ako vyberam z pracky ruky mam suche. Ak z eko- tak ziaden problem. Aj dm ma nieco. A este menej davkujem a vyperie to. skvrny je najlepsie hned vyplakat. A pred pranim dam na skvrnu prostriedok na to urceny.
Nechcem robit reklamu ale bodynko od stolice baba, na celom chrbte.. Ponorila som do vody s ecoverom na biele. A uplne super. Bez skvrny🙂

chovancova122
•
21. máj 2016

Odporučam najlepši prasok pre deti kt.poznam velmi kvalitny a rokmi odskusany omino bianco ci uz gelovy alebo tuhy ci- Omino prašok - obsahuje mursseile mydlo