icon

Boli ste teraz niekedy v Nowom Targu na nákupe v Babyboo?

marekdianka
5. mar 2013

Vraj su tam super ceny...napriklad postielka co u nas stoji 129€ tak tam okolo 70€ a podobne

jankaferancova
10. apr 2013

@simo23
@kitty88 baby nevsimli ste si nahodou detske postele?Je tam dobry vyber?Ja chcem hlavne s bocnicami pre maleho.Dakujem 🙂

kitty88
10. apr 2013

@jankaferancova boli tam nejake, ale nejak som ich neobzerala, takze neviem poradit...

simo23
10. apr 2013

jankaferancova postielok tam je velky vyber a da sa super vybrat a usetrit,,,,

anicka.be
11. apr 2013

@mimus265 Ahoj, takze pisem ako som slubila:

BabyBoo:
Kociky:
-TAKO Laret 425€
-TAKO Alive 475€
-TAKO City Move este nedostali a nevedeli ani cenu
-CASUAL Play S4 670€
-TAKO Monodi tiez nemali.
Postielka: najlacnejsia 80€ ☹
Matrac: kokos-molitan 13€ 🙂 super cena
Ostatne drobnosti:
-spongiova podlozka vacsia do vanicky 3€
-noznicky 1,70€
-teplomer do vanicky 1,40€
-hreben a kefka na vlasky 1,50€ 🙂

Trh:
-TAKO Alive 450€ ten som kupila: v cene 3 kombinacia / vanicka, sportova cast, vajicko, taska, prebalovacia podlozka, sietka proti hmyzu, plastenka proti dazdu. Bol sice najdrahsi, ale je to novinka 2013, super cena v porovnani s cenou 565€ na SK a 475€ v BabyBoo. Majitel obchodu s kocikmi ho nemal vystaveny na trhu, dal mi ho doviest zo skladu z predajne, ktora bola vzdialena 1,5 hod od Noweho Targu. Super ochota 2 rocna zaruka 🙂
-plachta do postielky 6€
-deka do kocika 7€
-zavinovacka s kokosovou vlozkou 7€
-postielka 120x60 klasicka cena uz od 32€ (nemali moju farbu ☹ )

Konecny moj nazor, na trhu najdes lacnejsie veci, mozes aj zjednavat cenu. Cize rano na trh a co nestihnes kupis poobede v obchode.
Ale som stastna, ze sme nakupili, a budem rada ak niekomu pomozem s mojim info cenovym zoznamom 🙂

mimus265
11. apr 2013

@anicka.be jej super cena za ten tako alive a kde na trhu konkretnejsie mi povedz miesto kde bol ten pan s kocikom a aku kombinaciu si kupila farebnu nemas nahodou foto??? dakujem za info

kata2727
12. apr 2013

@anicka.be a kojenecke oblecenie pre babatka si nekupovala ???

anicka.be
12. apr 2013

@mimus265 zaparkujete na prvom parkovisku na pravo pred mostom, pesi prejdete most a na pravej strane kde su stanky, tak pri ceste uplne vzadu. Pri ceste ma putac Kociky TAKO. Pozri foto 🙂

anicka.be
12. apr 2013

@kata2727 nie, lebo oblecenia mam uz vela 🙂 ale oplati sa urcite! Ale mam pocit, ze predsa na trhu je lacnejsie.

mimus265
12. apr 2013

@anicka.be je krásny tusim si ma navnadila aj tou cervenou, ale moja svagrina ma cerveny, tak ja by som chcela inej farby, potom ho aj tak predam, ak by sme mali druhe dievcatko isla by som urcite do tej ruzovej 🙂

anicka.be
12. apr 2013

@mimus265 myslim, ze pri druhom budu zase novinky 🙂

mimus265
12. apr 2013

@anicka.be to mas pravdu, moj MM si myslel ze ho vyuzijeme aj pri druhom 😎

anicka.be
12. apr 2013

@mimus265 a moj povedal ked sme isli domov z PL, ze ked bude druhe, tak si kupime pekny tyrkysovy. A ja ze hej super a potom smiech, ze jaky si je isty ze bude chlapec!!! 😀

agyk
14. apr 2013

Ahojte. chcela by som sa opýtať, či sa v tom obchode platí eurami a či sa dá platiť aj kartou. Ďakujem!

mariana1
16. apr 2013

V akych cenach tam predavaju 3-kombinaciu kocikov znacky Jane, pripadne Casualplay? Alebo ake ceny coho si tam pamatate? Dakujem za info 🙂

anicka.be
17. apr 2013

@agyk urcite sa da platit eurami a s kartou neviem, kedze ja som platila cash.

anicka.be
17. apr 2013

@mariana1 akurat na CASUAL Play S4 670€ som sa pytala, potom len TAKO, pozri prispevok vyssie.

agyk
18. apr 2013

@anicka.be Ďakujem krásne!

mimus265
19. apr 2013

My sme boli tiez v Polsku, kupili sme vsetko na trhu, do baby boo sme sa ani nedostali, som max spokojna, co ma najviac zaujalo a hlavu som si trieskala kojenecke kosele tam predavali po 8e, a ja som hu u nas kupila za 15e, takze aj taketo veci sa tam oplatia, mali aj kojenecke podprsenky bavlnene ale nie vystuzene tie klasicke tie vysli okolo 4-5e, postielky sa oplatia, matrace to sme kupovali este pred vianocami..., a aj kociky my sme tiez kupili tako alive, plienky tie sme kupili 20ks za 15e, v niektorych tych stankoch pytali za tie iste len za 10ks 9e, takze treba pozerat chodit pripadne dojednat ceny vzdy sa da nejako dohodnut, frote plachta na postielky vysla 4e farebne bol vyber neskutocny 🙂 tie pogumovane nepremokave vysli 9e skoro ako u nas, podla mna sa oplati ist, inak teraz mali velky vyber topaniek a krasnych kabeliek, co som tak jednym ockom pozerala 🙂 detske obelecenie zalezi od vskusu mamicky, inak vela tychto veci som videla aj u slovenskych predajcov na internete a odost drahsie....

levierka
14. máj 2013

baby a nasla by som tam aj take znacku kocika ako je stokke ? 😒

jankaferancova
15. máj 2013

@levierka my sme tam boli minuly tyzden,ale veru stokke som tam nevidela

mariana1
17. máj 2013

@jankaferancova ahoj, prosim ta nepamatas si ake znacky kociarikov tam mali? pripadne budem vdacna, ak hodis aj nejake ceny veci ktore si pamatas. Dakujem 🙂

jankaferancova
17. máj 2013

@mariana1 fuha moc ti nepomozem,my sme tam isli pozerat postel pre maleho,takze na kociky som sa nezameriavala a ani na ceny,len ten stokke som tam urcite nevidela,mali tam dost siroky vyber,ja co som si vsimla tak Takko, Baby Smile, Verso, Quinny, CasualPlay S4,ten sa mi videl strasne 😉

snehulienka2
29. máj 2013

my sme boli asi pred mesiacom v Baby boo a boli sme maximálne spokojní. Kúpili sme si kombinovaný kočík zn. Mutsy, 4 dielnú súpravu do postieľky s ohrádkou, detské vecičky, zahlavok a paplón do postieľky... a to všetko určite lacnejšie ako u nás. Na predajni momentálne nemali farbu vaničky ku kočíku akú sme chceli, tak nám max. do 2 týždňoch bola dodaná bez problémov kuriérom. Sú tam veľmi ochotné predávačky 🙂

anna4538
15. jún 2013

chcela by som sa spytat ako je to teraz s nakupmi predsa sa oplati na trhu kupovat ako v obchode?

simona1986
15. jún 2013

@anicka.be waaaw tak ten ke krasny presne po nom pokukujem aj ja. adufam že si ma mm podarí zlomit a pojdeme aj my do polska ☹

anicka.be
17. jún 2013

@simona1986 a je fakt super, perfektne sa ovlada, moj manzel si ho nevie vynachvalit 😉

zelenagw
2. júl 2014

Prosím Vás viete mi poradit ci tam predavaju aj kociky Tako a Dorjan velmi mi s tym pomozete DAKUJEM

anicka.be
10. aug 2014

@zelenagw neviem, ci uz nie je neskoro, ale ano, maju tam spominane kociky 🙂

evafalcon
12. aug 2014

Vcera sme boli s manzelom v obchode baby boo v NT. Z mojej strany sklamanie. Je velky, ked potrebujete nieco surne, naraz, alebo mate vacsi obnos penazi k dispozicii na vybavu vasho babatka. Vtedy tam chodte. Maju tam strasne moc kociarov. Ja som sla hlavne kvoli Tako kociarom, trojkombinacia, aby som ich videla nazivo. Vsetky kociare co tam mali, boli prapodivnych farieb, mozno dva tri by som si vybrala z toho mnozstva. Obsluhovala nas babenka, ktora tam asi len brigaduje a kedze sa neda platiti kartou, len eura a zlote v hotovosti, tukala kurz z brucha do mobilu a ked sme s manzelom ratali ceny co tam mali napisane v zlotych podla NBS, tak babe to vzdy vyslo o 30-40 eur viac. Je jasne ze sa tam ludia naucili chodit a oni sa naucili ako s nimi obchodovat. Potom ze aspon postielku kupime, to mali len pri schodoch naukladane cela postielok a najlacnejsia bola za 90 eur v prepocte. Plus este matrac. A to sme sa uz radsej ani nepytali. Potom sme sklamani radsej sli domov a ani sme nekukali ine veci. Este jeden kocik nejaky camarelo sa mi videl, a uz som ho videla aj u nas nazivo a brigadnica mi zapotila cenu o 70 eur viac ako u nas mi nukala predavacka v kamennom obchode s komplet servisom. Ak sa chcete pokochat a vidiet nejaky kocik nazivo chodte, ale inak sa neoplati. Nemali ani ziadne akcie. Ani rabaty. Nic. A samozrejme ochota zlozit kociar z dvojmetrovej vysky aby ste si ho povozili bola nula bodov.

zelenagw
23. feb 2015

Prosim Vas kupim v Targu romerku trifix neviete ci sa oplati DAKUJEM