Boli ste teraz niekedy v Nowom Targu na nákupe v Babyboo?
Vraj su tam super ceny...napriklad postielka co u nas stoji 129€ tak tam okolo 70€ a podobne
určite širší výber oblečenia
A tasky na kociar su v akej cene, kupoval niekto?? ;) potrebujrm tu stoja 50 eur
Tak nowy Targ absolvovaný trochu sklamaná čo sa týka kočíkov tak majú po jednej max. dvoch farbách vyložené a keď som chcela inú farbu trebalo ju objednať a prísť o týždeň tak asi tak výber oblečenia a hračiek bol ale ceny nie sú dáko extra rozdielne o trochu lacnejšie to tam je ale v prípade ak si peniaze zmeníte ešte na Sk ak zameníte tam prípadne platíte eurom majú kurz 1euro-3,80zloty niekto dá 3,90 a banky 4
Moze mi niekto prosim napisat v ktorych dnoch su trhy v Nowom Targu? chcela by som tam ist kvoli vybavicke pre dieta, neviem ci sa to oplati...poradte prosim. Dakujem
@tialan86 myslím že štvrtky a soboty je otvorené.Je tam neďaleko aj obchodný dom Babyboo Celkom sa oplatí no podľa toho čo ale veľa vecí som našla a po prepočítaní drahšie síce nebolo ale za tú cenu kúpiš aj na Sk cez e-shop.
@lucianicova, dakujem. Uz som si objednala u nas na Slovensku vybavicku. Byvam skoro 400 km od Polska takze asi by sa nam to ani moc neoplatilo...
Ahojte chcela by som ist v sobotu 9,1,2016 teraz najblizsiu sobotu na nakup ako je to tam? funguje tam este trh? vdaka
@adrianahalkova áno funguje no teraz keď som bola na posledy ti poviem osobne som pre malého nič nekúpila všetky veci mi prišli také dosť trhové -gíčove a v Babyboo sa vybrať dá ale nie sú dáko extrémne nižšie ceny než keby si u nás kúpila cez internet
@lucianicova ja ani nie tak pre oblecko pre malého ale sebe by som bundu chce kupit malému vacsinou kupujem v tescu ked su vypredaje tam sa oplati najviac . chcem ist zajtra do targu tak dufam ze kupim nejaku bundicku 😀

Oplatí sa ísť ešte kupovať výbavička do Noweho Targu?Je tu niekto taký kto nedávno absolvoval nákupy v Polsku???