icon

Bupi prací gél verzus Dreft baby senzitive prací gél

barrilla
13. nov 2013

Čo je lepšie na opranie vecí pre novorodeniatko? Resp. niečo iné?

lucka_or
13. nov 2013

Ja periem mojmu malemu od narodenia v Persile Sensitive

miskamaj
13. nov 2013

ahoj, ja som si vybavicku prala v Bupi gele, potom som to vymenila za persil sensitive (neviem preco, ked bupi super sedelo) a z toho sa maly dost riadne vyhadzal, tak som sa vratila k Bupi a periem v tom dodnes

freyjanr
13. nov 2013

@barrilla podľa mňa je najlepšia lovela sensitive ma krásnu vôňu a je úplne jemná ;)

jul17
13. nov 2013

ahoj ja používam Dreft od narodenia a som spokojna nemali sme žiadny problem aj ja som zacala s persilom ale mala bola od neho cela červena. priatelka ma tiez maleho a ona zacala pouzivat zas lovela a ona dopadla takisto ako ja a odvtedy pouziva persile tak to musis zistit co vam bude vyhovovat.

dominika3012
14. jan 2014

Ja chcem tiež od narodenia používať ten dreft baby sensitive, tak hádam ked sa malý narodí, tak sa mi nevyhádze, ale ja si myslím, že hádam nie, aj ked tie vecicky poprané všetky požehlím, čo myslíte?

rory88
14. jan 2014

Ja som prala do roka v mydlovych orechoch, vo forme gelu. Je to vhodne aj pri atopickom ekzeme, co som (bohužiaľ) neskôr ocenila. Teraz používam bupi a je to ok.

jakanaka
24. jún 2015

Baby predáva sa ešte Dreft sensiteve baby? Nikde ho nemožem zohnať. Predavačky mi tvrdia, že namiesto neho vyrabajú ten Dreft wool, ale nie je tam nič spomínané o detskej pokožke?ďakujem!