Práčka s 15 - minútovým pracím programom. Kúpiť ju?
Máte niektorá práčku s týmto programom? chcela by som si ju kúpit,ale sesternica ju má a hovorila že nič moc,že tých 15 minút aj zodpovedá tej kvalite prania-je to len na také ,,zapotené" veci.
pri malej by sa mi hodilo mat za 15 minút oprané,ale tie flaky od jedla a tak....váham či si ju mám alebo nemám kúpit??? :-|
pri malej by sa mi hodilo mat za 15 minút oprané,ale tie flaky od jedla a tak....váham či si ju mám alebo nemám kúpit??? :-|

•
5. mar 2008Kukona, je to presne tak ako píšeš, my máme takýto program, volá sa rýchle pranie a je to len "prepratie"
0
joj, taky zazracny stroj alebo praci prasok, co by "bezne zaspinene pradlo" vypral za 15 minut, este celkom urcite nevymysleli 😃 😃 😃 leda ak nejaku kyselinu sirovu, ale tie veci by som uz potom nenosila :-N
ved ani kolac neupecies za 5 minut...
ten rychly program je tak na to, ked po zime vytiahnes niekde dlho odlozene letne veci a chces, aby ti pekne vonali...
ved ani kolac neupecies za 5 minut...
ten rychly program je tak na to, ked po zime vytiahnes niekde dlho odlozene letne veci a chces, aby ti pekne vonali...
ja som v irsku a tu kupil pan domu tiez taku pracku s tym 15 minutovym programom ale je to tak ako vravite len na prepratie zapotenych triciek a savetrikov,inac tu je aj program extra a ked nechcem prat na 60 a hodinu aj pol tak zapnem extra a je vyprane za necelu hodku,takze jedine to sa mi osvedcilo,lebo je to rovnako ciste. 😃
kukona1 - ja si tiež myslím že 30 min nestačí. Ja mám Whirlpoolku - 6. zmysel Rýchle pranie je za 30 min na 30°C. Je to celkom dobré. Táto práčka má tú výhodu, že programy sa dajú kombinovať - perieš na nejakom programe a kedy chceš - napr. oplákať dáš na iný. (napr. mužove ponožky 😃 treba prať poriadne ale plákať bohvieako netreba 😉 , detské oblečenie zase naopak... to je naozaj dobré.
A na tie detské fľaky som si našla toto: Fľak posypem práškom Lanza a zalejem prevretou vodou z rýchl. kanvice - nechám postáť a je po fľakoch 😉 Potom to opláchnem, nech sa zmyje ten prášok a dám bežne prať. Nemusím hodinu či dve vyvárať v práčke kôli jednej posr.. plienočke 😃 - kľudne tak periem aj body a košieľky a nič im tá vriaca voda nerobí - nevybledli ani sa neroztiahli
A na tie detské fľaky som si našla toto: Fľak posypem práškom Lanza a zalejem prevretou vodou z rýchl. kanvice - nechám postáť a je po fľakoch 😉 Potom to opláchnem, nech sa zmyje ten prášok a dám bežne prať. Nemusím hodinu či dve vyvárať v práčke kôli jednej posr.. plienočke 😃 - kľudne tak periem aj body a košieľky a nič im tá vriaca voda nerobí - nevybledli ani sa neroztiahli
Začni písať odpoveď...

Odošli