Chcem darovať detské šaty
zdravím, chcela som darovať detské šaty a počas komunikácie mi mamička napísala, že vyhrala dovolenku na 15 dní, takže nebude môcť prebrať balík odo mňa, že aby som ho poslala neskôr... 😕 som prekvapená, alebo ... (ja na dovolenku nejdem, ale svojím deťom kúpim čo potrebujú)
ale, keď chcem dať detské šaty niekomu, asi by mi malo byť jedno, čo s nimi urobí
a mozno ju nevyhrala, len to tak hovori, chce vecicky zadara
a mozno to fakt vyhrala, ale zde sa mi na vyhru 15 dni dlha dovolenka, vatsinou su ako vyhry 7-8dnove, neviem,
len viem, ze ked som ja chcela darovat balicek oblecenia vatsinou sa ozvali oblbovacky, ktore chceli veci mozno dalej predat, proste ma klamali a vymyslali, ja ked chcem darovat nejake detske veci, tak by som bola rada, ak by este posluzili nejakemu dietatu, co to potrebuje a rodicia su v tiesni, lenze potom maloktorí by si mohli dovolit zaplatit internet a pocitac 🙂
s tým internetom som si myslela aj ja, ale je kaviareň, susedia, alebo knižnica ma napadla....
napísala som jej niečo v tom zmysle ako som uviedla hore v téme, že asi tie šatičky nepotrebuje, odpovedala mi teraz, že ona nie je ešte tehotná a že chce mať všetko prichystané, keď bude mať dieťa, aby sa o to dieťatko mohla postarať ?! A že dovolenku dostala od otca, ktorého nevidela 15 rokov. Tak ju nemám súdiť, keď neviem... Najprv ju vyhrala a teraz dostala?
Pripravím vecičky a odnesiem do Brány do života, napísali mi , že čisté veci môžem priniesť doobeda aj poobede. A hotovo.

@anelinka ona ju vyhrala, nie kupila
vyhry sa nedaju zamenit za peniaze, a mozno tu dovolenku nemoze nikomu "predat"