icon

Čím natierať tvár 6 mesačnému bábätku na jar a v lete?

blanch12
26. mar 2012

Ahojte. Čím natierate svoje deťúrence teraz - tým myslím - keď už svieti slnko a nie sú skryté vo vaničkách, ale sú v šporťakoch a na slnku...ide mi hlavne o to slnko - v zime to bola indulona alebo ked naozaj mrzlo, tak krém bez obsahu vody, ale čo keď na tváričku svieti slnko a som s malou vonku aj pol dňa? Môžem malú natrieť nejakým krémom s ochranným faktorom? Ďakujem za všetky rady a odpovede🙂

kvetinka211
•
26. mar 2012

@blanch12 Ahoj, ja zatial budem radsej otacat kocik podla toho kde svieti slnko a na leto asi kupim krem s fyzikalnym filtrom, nie chemickym (napr. daylong baby 30 je taky) ... podla mna netreba vyssie faktory pokial len sedi v kociku alebo bezka po ihrisku ... samozrejme je ine ked sa ide s dietatom k moru kde je cely den pri vode, ale takto by to malo stacit

egyptanka
•
26. mar 2012

Ja uz natieram teraz opalovacim kremom ... Daylong 30. Minule som nenatrela a boli sme cely den vonku na zahrade a Natalka mala hned cervene licka.

katmi
•
26. mar 2012
pe
•
26. mar 2012

ja som bola spokojna s kremom daylong 30 faktor, aj cenovo v pohode a nikdy ma nesklamal, a tom som s malou aj po slnku behala, aj ked snazila som sa, aby sme neboli vonku na najsilnejsom slnku a davala som jej taku bavlnenu ciapocku si silcom

hoogy
•
26. mar 2012

ja som tiez davala daylong a bola som s nim spokojna. ale ked budes natierat tvaricku natri aj rucicky pokial ma rukav lebo aj tie sa opaluju. moj syn mal potom tmave ruky lebo som si to vobec neuvedomila 🙂

desszi
•
26. mar 2012

okrem daylongu ma ochranny krem s fyzikalnymi filtrami aj eucerin 🙂 my sme ho mali pri mori, ale v podstate som ho nevyuzila. ja sa priznam, nenatieram krpca nicim, nechodime na slnko v najvacsej palave, nosime siltiky a pri mori sme boli v tieni a stale mal na sebe blede tricko a gatusky. Navyse nam slniecko pomaha v liecbe ekzemu 🙂 takze mu nebranim 🙂 ale samozrejme, keby sme boli vystaveni intenzivnemu slniecku, tak natriem.

lucka1987
•
26. mar 2012

tiez som si teraz na jar kupila daylong 30 .. natieram aj tvaricku aj rucicky.. dva tyzdne dozadu sme sli na mensiu turu a ked sme dolsi drobec mal trochu cerveu tvaricku a ja som bola tiez opalena.. a tak som bezala do lekarne ze slnko je uz teraz agresivne. tak ho radsej budem chranit .... aj dnes sme boli cely den vonku... cely den.. myslim ozaj cely od 8 rana do 5 vecera .. vonku som ho aj prebalovala a krmila 😀 😀 natrety a bolo nam fajn

iskrickaa
•
26. mar 2012

Do roka dietatko sa ani nema vystavovat slnku. Ja pouzivam faktor 45, dietatu by som urcite dala sunblock - nad 45. 30 je malo.