icon

Čo dávate na prebaľovaciu podložku?

nikolabulkova
23. máj 2015

Dievcata prosim vas co davate na prebalovaciu podlozku ked babo prebalujete?Nechcem ten frote navlek.

28031970
•
23. máj 2015

Daj tam detskú bavlnenú osušku.

zuzik307
•
23. máj 2015

@nikolabulkova davala som jednorazove podlozky /do postele/, dostat kupit v lekarni...

lajlilinka
•
23. máj 2015

Ja dávam veľkú obyčajnú plienku...

katkatt
•
23. máj 2015

tiez len obycajnu bavlnenu plienku a casto mi ju rozbalene babo aj ocika, ked to nezachystim do jednorazovej plienky, to by som tych navlekov musela mat teda dost, aby som nemusela stale prat

taya4
•
23. máj 2015

Ja som kupila jednu tu plachtu a je v skrini. Davam uterak na ruky, mame ich vela.

orchidea123
•
23. máj 2015

ja son davala malej jednorazovu podlozku ktoru som pouzila viackrat AK ju pocikala take som ju vyhodila dostat ich v zdravotnych potrebach alebo v lekarni.

sviecka
•
23. máj 2015

latkovu plienku 🙂

monciky
•
23. máj 2015

ja kupujem velke balenia podloziek jednorazovych v lekarni rozmer 90x60, som s nimi velmi spokojna....

zabina27
•
23. máj 2015

tiez davam jednorazove podlozky zo zdrav. potrieb, su asi aj lacnejsie ako tie prebalovacie podlozky z drogerie, pouzivam jednu dovtedy, dokym ju neocika, cize nie je uplne "jednorazova". pripadne ked nemam, tak uterak

taya4
•
24. máj 2015

Tie jednorazove podlozky by mohli byt aj dobre ked clovek niekam ide. Neotravovat sa s plienkou/uterakom, ak to babatko nahodou ocika. Asi ich pojdem kupit. 🙂

prasiatko30
•
24. máj 2015

mala som starsie uteraky a tie som vymienala a prala podla potreby.

eikenella
•
24. máj 2015

bavlnenu plienku, pocika, okaka nahodou, operies, zrecyklujes 🙂

lubique
•
24. máj 2015

Jednorazove podlozky z DMky

monciky
•
24. máj 2015

podlozky z DM som ja pouzivala pri uplne malom babtku, odkedy je vacsi pouzivam tie vacsie, lebo mi vadi, ked ma hlavicku na tej studenej podlozke prebalovacieho pultu...

culia1
•
24. máj 2015

latkovu plienku, starsi uterak, obliecku na vankus, kedze mi vankuse nepouzivame a nemam ich na co ine pouzit

zabina27
•
24. máj 2015

@taya4 ja ich pouzivam vsade, na navsteve, u doktorky, vonku v kociku (cez leto), je to aj hygienickejsie babo na nieco polozit a nemusim riesit, ak by nahodou ocikal navsteve sedacku 😀

gretocka
•
24. máj 2015

jednorazove podlozky, ale my sme prebalovaci pult nemali - prebalovali sme na nasej velkej posteli. Pouzivala som jednu kym sa na nu bud nevycikali/nevykakali alebo kym nebola zozmolkovana, potom som vyhodila a zobrala dalsiu 🙂
A vzdy som mala aspon dve so sebou, boli pouzitelne kdekolvek som potrebovala babo polozit. Existuju v rozmere 60x60 - tie maju vsade mozne a su aj vacsie 90x60 - tie maju povacsinou v zdravotnickych, ale tusim bella alebo niekto podobny robi aj tie vacsie.

dobromila1111
•
24. máj 2015

Ja flanelovu plienku.

julia92
•
25. máj 2015

jednorazove podlozky (nemenim kym malicka neocika...), kupujem ich v bille, su ovela lacnejsie ako v dm.

petrofka
•
27. máj 2015

Sestre sa tak zosuchla z prebalovacieho pultu mala aj s jednorazovou podlozkou, takze to neodporucam robit. Sice sa jej nic nestalo, ale mohlo sa. Takze ja radsej milionkrat operiem plachtu na prebalovaciu podlozku, ako by som tam mala dat nieco, s cim sa mi moze zosuchnut.

petrofka
•
27. máj 2015

@gretocka 90x60 maju na maderna.sk

liebling98
•
27. máj 2015

Ako tu viaceré písali, jednorazové podložky pod chorých zo zdravotníckych potrieb, alebo z lekárne, 60x60cm. Sú lacnejšie ako tie z DM. Ja mám jednu aj v prebaľovacej taške na kočíku.

sovica
•
19. jún 2015

Doma, na prebaľovacom pulte som používala klasické bavlnené plienky. Keď sa stala nehoda, tak sa to opralo. Na cesty, do auta, na návštevy som si nosila tie podložky z DM-ka.