icon

Čo obliecť na krst veľkému štvormesačnému dieťaťu?

kikuska16
25. apr 2013

Ahojte, dievčata poradte mi, čo obliecť chlapcovi. Je už veľký, čiže do perinky sa nezmestí. A teda záleží na tom aby bol ako tak pekne oblečený. Dupačky nenosíme a teda žiadne nemáme.
Oblečenie mám v jeho veľkosti rifle, menžestráky - tmavohnede a bledohnede, mám aj košeľu modru károvanú ale kámoška povedala že to sa nehodí. No a jedine mám na vrch biely svetrík, taký klasický čo štrikovala babka.
Je omnoho jednoduhšie krstiť dieťa v perinke - kde nikto nevidí čo má dieťa oblečené.
Takto ho budeme vlastne ba držať na rukách, juj už teraz je taký ťažký.

zudan
•
25. apr 2013

Ahoj syn mal 5 . mesiacov a mal bledé nohavice a mala som 2 košele ( mám ich aj v bazáriku, aj bledé nohavice je tam taký namalovaný macko Pú ), bledomodrú bundu a ponožky, hlavne, že mi to ponosil aj potom, pekný deň Zuzana

sse
•
25. apr 2013

podľa mňa je jedno čo mu oblečieš hlavne nech je to malému pohodlné aby nebol nervózny. a nakoniec ide o krst a nie o to čo má kto oblečené 😉

jasminet
•
25. apr 2013

uplne v pohode nohavice a kosela + sveter alebo bundicka. oblecenie je snad na krste to posledne na com zalezi, nie? 😉

ianitka
•
25. apr 2013

V tomto teple mu dokup nejaku bleducku kosielku - taku tu bielu letnu a tie bledohnede nohavice v pohode uplne, mne by ani rifle nevadili... 🙂

libka1
•
25. apr 2013

my sme mali bielu koselu s motylikom (ten je original na tej koseli pripnuty) a biele nohavice, bol v tom na zozratie 😀 a to oblecenie je z takeho pohodlneho materialu ze sa v tom aj dobre citil...

barunka
•
25. apr 2013

my máme teraz krst v nedeľu. Malý bude mať také tenké krémové nohavice a biele košelové body. ale čo som sa pýtala, tak nemusí byť bábenko v bielom... 😀 pán farár povedal, že hlavne slušne 😀

cerez
•
25. apr 2013

Stačí pekne fešáka obliecť a šup na krst. Ja mám 8 ročnú dievku a 19 mesačného synka a tento rok ich ideme pokrstiť. Do perinky sa mi už dávno nezmestia, ale oboch slušne oblečiem.

monika15
•
25. apr 2013

no 4 mesacne dieta v rifloch sorry, vsak to uz ako nepohodlne....
ultramoderne mamicky ..... dupacky su naj vec pre dieta...

no ale OK< otazka bola ina....
Ked si taka moderna tak asi oblek nie??? ci .....???

julkav22
•
25. apr 2013

my budeme mat krst a budeme krstit v cistom blielom ved tak by sa aj malo, mame oblek

janika80
•
25. apr 2013

Ked sme krstili vlani malu,tak vsetky deti mali biele body a dupacky,musi im byt hlavne pohodlne,a v kostole az tak teplo nebyva.

bombo
•
28. apr 2013

mne sa páči www.krstiny.sk

eeffka
•
28. apr 2013

ja som krstila 4m aj 2m v satach, ziadna perinka... gadzizvyk podla mna. normalne dake slusne oblecenie, svetrik, nohavice.

magooo
•
28. apr 2013

podla mňa krst nie je o oblečení,mojho krstného syna sme krstili len v bodynku na zavinovačke bohužial bolo 40 stupňov v tieni otras teplo ,malý neplakal bol spokojný ,bolo tam dievčatko hypermoderne v bielom oblečené ,no bolo nervozne revalo očividne spotené no hroza ,je úplne jedno čo má na sebe ,nech je to aspon trošku slušnejšie a aby sa v tom cítil dobre ,ani dospelý sa nedávajú krstiť v bielom ,na to máš košielku ktorú si ku krstu nosíme ,snád niečo pekné vyberiete držím palce aby to čo naj dopadlo 🙂

domeli
•
29. apr 2013

my sme kúpili oblečko tu od maminky na bazáriku - pohodlné, snehobiele a veľmi pekné 🙂

stanislavao
•
29. apr 2013

je uplne jedno, co ma dietqa oblecene. preco vsetkym tak zalezi na to, co ma dieta na sebe? ja osobne by som mu obliekla to, co bezne nosi, v com sa citi pohodlne. cize nejake makke nohavice a bavlnene body.