icon

Čo robiť, keď mi tečú Avent Classic fľašky?

26. sep 2020

pouzivate tieto flase? robia to aj vam?

livka_
26. sep 2020

Tiez som to nedavno riesila, tieklo mi to hore v spoji medzi tymto zatvaranim a cumlikom. Prisla som na to ze opakovanym vyvaranim a pouzivanim proste o nejaky milimeter sa stiahol a vyteka z pod neho. Lebo ked som kupila novy bolo vsetko ok.

brigitka_12
26. sep 2020

My máme asi 6 tých fľašiek a robí mi to iba jedna.

alexandra2468
26. sep 2020

Mne netecu avent.

090255
26. sep 2020

Zevraj tie natural sú lepšie ako klasik teda to som čítala a pre to kúpila tu a nič netecie...

andreatytler
27. sep 2020

Ja pouzivam iba Avent Natural a nikdy netiekli. Ale ja nevyvaram... iba prvy krat pred pouzitim. Potom uz len umyvam.

zuziku002
1. okt 2020

My flase pouzivame uz 18m a stale vbpohode. Sice ich nevyvaram ale sterilizujem v mikrovlnke. Viem, nie je to idealne, ale nie su od vodneho kamena a ani sa im nic nestalo. Takze za nas spokojnost. Akurat davam vzdy pozor aby som spravne nasadila cumel na ten vysek v plaste. To je ten anti-kolikovy system.

mrkvicka060
1. okt 2020

@livka_ mne vzdy po nejakom case zacali tiect a vtedy sme vedeli, ze uz teba vymenit dudlik. Novy uz potom netiekol.

janba
1. okt 2020

Robili to aj mne, prestala som ich pouzivat..
Kazdy avent ospevuje, no ja som s nimi vobec nebola spokojna

mrkvicka060
1. okt 2020

@mrkvicka060 a inak, my sme sa potom tiez na to vykaslali a presli sme na flasky Babylove a super.

lucianalu
21. jan 2022

Ja mám síce Natural, tiež mi tiekla, až mi kamarátka poradila (info o tom našla na stránke):
1. Ak tečie okolo cumlíka - skontrolovať, či je správne založený, teda ten plastový krúžok má byť v drážke cumlíka, nie nad.
2. Na cumlíku aj plastovom krúžku je taká 'značka', ktorá musí byť na sebe, ak je to posunuté, bude to tiecť.
Prikladám foto 😉