icon

Čo treba priniesť so sebou do pôrodnice na Antolskej?

singlee
3. mar 2011

zaujima ma co vsetko daju..aby sme sa vedeli zariadit.. o tyzden ma caka 1 navsteva poradne v nemocnici... tak predbezne sondujem

majloo
3. mar 2011

Tak ja uz mam za sebou dve poradne na Antolskej a urcite si zober moc so sebou (ja som si kupila skumavky v lekarni, jedna stala 10 centov), ale prvy krat som brala do zavarackoveho pohara. 🙂 Odporucam ist s dostatocnym predstihom, prvy krat som dosla asi 20 min po tom, co doktor zacal ordinovat a cakala som 1,5 hodiny postojacky, lebo si nebolo kde sadnut, ale na druhy krat som prisla 20 min pred tym a bola som druha v poradi. 🙂
Nic viac nez moc, tehu knizku a trpezlivost na poradne nepotrebujes, ostatne ti povie doktor, ak bude treba sa objednat na ultrazvuk a podobne.

Co sa tyka toho, co treba do porodnice, ked pojdes rodit, pozri tuto stranku:
http://www.dietaaja.sk/zoznam-do-porodnice-anto... alebo v tej teme vyssie

kralicica
4. mar 2011

ja som rodila pred rokom, april 2010, treba ti nasledovne:
PRE SEBA: hygienicke podlozky, budes potrebovat po porode, ked budes krvacat, pod seba, hyg. nohavicky po porode, kupis v lekarni, hodia sa ti aj klobuciky na kojenie, mast na bradavky, urocte zupat, uteraky, osobne veci, kozmetika, vlozky po porode ked krvacas, take specialne z lekarne
PRE BABO: na oblecenie len ked pojdete domov, inak ti daju ich veci sterilne, plienky, cistiace obrusky, kremik na ritku, mydlo na kupkanie maju tam
manzel ti po porode asi donesie vody, vineu, ovocie, jogurty, teda vela toho nebude lebo ti vsetko zakazu pri dojcenskom kurze 🙂 ale to neva, stoji to za to a vela zrdravia! keby nieco , napis spravu 😉

tin007
19. okt 2012

Ahojte, este plati zoznam z dietaaja? Alebo sa menil? Na stranke nemocnice som nic nenasla. Dakujem