Cumlík (eco friendly, žiadne plasty, bez kaučuku)
Viete niekto o nejakom takomto cumliku prosím?
Ďakujem
@obcanka123 z coho by este mohol byt vyrobeny cumlik,ked nie z kaucuku alebo plastov? Pytam sa, lebo ma to zaujalo...
@anonym_a4c911 Tak to som aj ja zvedava. Uz asi jedine sklo ostava😄😄
@anonym_a4c911 Tak to som aj ja zvedava. Uz asi jedine sklo ostava😄😄
@anonym_fc2d96 aj drevo by mohlo byt
Akože silikon este prezijem... a su bambusové cumliky ale nie sú 100% bez plastov
@obcanka123 tak asi ideálne nedať mu cumel vôbec… keď máš toľko podmienok… to nie je esenciálna vec predsa
Akože silikon este prezijem... a su bambusové cumliky ale nie sú 100% bez plastov
@obcanka123
Ty si ta organicka bio matka tak potom je len palec 😄
Silikonovy chicco najlepsi co sme mali, bol celosilikonovy, nemal ziadne plastove casti, z jedneho kusa cize nikde nezatieklo pri umyvani, nic sa nemohlo odlomit a bol makky cize neotlacil na tvaricke, odporucam
@obcanka123
Ty si ta organicka bio matka tak potom je len palec 😄
@anonym_d4d757 nie som organicka bio matka, len chcem dať dieťaťu čo možno najlepší start do života a budúcnosť kedy nebude ľutovať.
Ja Vám nekazem ako sa máte starať Vy o svoje dieťa, kľudne mu dajte žuť plasty, nech Vám potom poďakuje ak nebude môcť mať deti v budúcnosti, tak nekazte ani Vy mne. Ďakujem.
Silikonovy chicco najlepsi co sme mali, bol celosilikonovy, nemal ziadne plastove casti, z jedneho kusa cize nikde nezatieklo pri umyvani, nic sa nemohlo odlomit a bol makky cize neotlacil na tvaricke, odporucam
@anonym_d0b0e4 ďakujem za radu
@obcanka123 "kľudne mu dajte žuť plasty, nech Vám potom poďakuje ak nebude môcť mať deti v budúcnosti"
A nepreháňaš tú snahu tak trošku?

@obcanka123 z coho by este mohol byt vyrobeny cumlik,ked nie z kaucuku alebo plastov? Pytam sa, lebo ma to zaujalo...