icon

Detská pestúnka do kočíka

kasmir
17. feb 2021

Ahojte,viete poradit krora pestunka sa da dat do kocika?Respektivne aby sa dala dat detska cast na baterky?

paulinkaa2
•
17. feb 2021

Ja ked som davala do kocika tak som napojila na powerbank

chelsinda
•
17. feb 2021

Urcite pozri pestunku CAPIDI. Je to topka!!!

mizu89
•
17. feb 2021

Sencor SBM 1600.pre mňa super.mam ho už 5rokov a stále funguje.

kasmir
autor
•
17. feb 2021

Prípadne len niečo čo sa dá spárovať s mobilom neexistuje?Viem,že sú kamery ale stačí mi len zvuk.Poznáte to,niekam idete (teda teraz moc nikam nikto nechodí:D) stačí ísť svokre alebo mame, dieťa zaspí, tak ho dám do izby, prípadne nechám v kočíku a rada by som mala vždy pri sebe niečo s čím ho budem počuť.

kasmir
autor
•
18. feb 2021

@chelsinda idem ju objednať,ďakujem za tip;)

chelsinda
•
18. feb 2021

@kasmir Dufam, ze budete spokojna. Ja som ju objavila az pri druhom dietati a odporucila som ju uz niekolkym maminam v mojom okoli a vsetkym dobre posluzila ;) Je jednoducha, spolahliva a vydrzi aj tyzden nabita.

kasmir
autor
•
18. feb 2021

@chelsinda ja mam tiez druhe dieta a ta prva mi uz odchadza pomalicky(asi to bude tym ze ma 14 rokov🤪) a hladam nieco jednoduche a hlavne vhodne do kocika a na cesty.Dakujem za tip;)

kasmir
autor
•
3. mar 2021

@chelsinda tak už ju mám doma a je fajnová!!!;) malá&jednoduchá,už len lutujem,že som ju neobjavila skôr(kúpila by som si zlatú verziu ktorá sa už nedá vôbec zohnať:/) Tak ďakujem ešte raz za super tip😘

chelsinda
•
4. mar 2021

@kasmir To som rada, nech dobre sluzi ;)