icon

Detské plienky Nepia a Moony

lucy215
1. dec 2014

Dobry den, mate niekto skusenosti s detskymi plienkami Nepia a Moony? Daju sa niekde zakupit? Dakujem

elisa_nk
•
1. dec 2014

Aj ja som zvedavá

eva_evicka
•
1. dec 2014

Dobrý deň, my sme skúšali Moony, ale teraz používame Merries, oni sú tiež z Japonska a mi sa zdajú lepšie ako Moony, lebo sú tenšie a mäkšie, vôbec nespôsobujú podráždení. Kupujem na stránke merryland.eu

lucy_lulu
•
4. dec 2014

@lucy215 na stránke moony.sk je množstvo informácii o plienkach a je možné si objednať bezplatnú vzorku, skúšala so surfovať aj na zahraničných stránkach a hľadala som si informácie. Čakáme bábätko, veľmi sa teším asi to s tou prípravou už preháňam. Keď mi pošlú vzorku pošlem foto 🙂

tatonajednotku
•
4. dec 2014

damy, my chlapi k tomu pristupujeme mozno trochu pragmatickejsie, navody sice necitame ale kedze sa nam nedavno narodila dcerka Julia a manzelka uz niekolko tyzdnov predtym hladala mnozstvo informacii na internete, ja som skusal YouTube a je tam mnozstvo informacii a porovnani roznych znaciek, bohuzial chybaju v slovenskom jazyku ale skor narodenym moze byt aj rusky jazyk blizky...tu je aspon jeno

lucy215
autor
•
4. dec 2014

@eva_evicka ako vychadzaju cenovo, je medzi nimi nejaky velky cenovy rozdiel?

lucy215
autor
•
4. dec 2014

@lucy_lulu, vdaka za info, skusim si objednat aj ja vzorku, aby som vedela porovnat. Da sa objednat niekde aj nepia?

lucy215
autor
•
4. dec 2014

@tatonajednotku, video je zaujimave, este by bolo fajn urobit cenovu analyzu na Slovensku. Predsa nielen kvalita ale aj cena zavazi.

vajanka
•
5. dec 2014

tu sa daju vyhrat, skuste, Vyhraj moony Air Fit podľa vlastného výberu. http://goo.gl/RxfUwo

delavitta
•
7. dec 2014

@vajanka mne to neslo otvorit, ale nasli sme tento link: http://www.wallet.sk/sutaze/moony-sk-vyhraj-bal...

delavitta
•
7. dec 2014

@delavitta ale je to len pre moony plienky

vajanka
•
7. dec 2014

@delavitta aha, lebo mne to ide v pohode.ale aj moony su dobre a vzorka zadarmo potesi.

delavitta
•
9. dec 2014

@vajanka my sme nakoniec "vykoumali" :D , ze maju obidvoje zadarmo. dokonca prisli :o)
http://nepia.sk/objednajte-si-vzorku-zadarmo/
a myslim, ze este stale sa daju objednat aj tie moony (ale dost tazko sa to hladalo, len cez fb sme to objavili :/ http://moony.sk/objednajte-si-vzorku-zadarmo/

edo93
•
12. dec 2014

tak uz aj ja som vyskusal nepia nohavickove prevedenie na nasom malom a normalne som to zvladol 🙂

delavitta
•
21. dec 2014

@eva_evicka mali sme moznost porovnat a plati pravidlo, ze sto hlav, sto nazorov 🙂) videli sme viac japonskych plienok a mne prisla vzorka z merilandu (skoda ze trochu neskor) skoro rovnako ako moony a nepia. vsetky boli lahke, co je super. konecne nieco ine na vyber. moony su o dost lacnejsie pri min. porovnatelnej kvalite. bolo by super ich porovnat 🙂

siiimka
•
18. okt 2015

Plienky Nepia sa dajú kúpiť v 101 Drogerie😊

majorosovalucia
•
11. nov 2015

Ako ste spokojne s Nepia?ano daju sa kupit v 101 Drogerie,dnes som ich tam videla.

majorosovalucia
•
11. nov 2015

Dokonca som nasla ich stranku www.nepia.sk

siiimka
•
11. nov 2015

@majorosovalucia ja ich teraz kupujem na skúšku kamarátkam, keď ich idem pozrieť 🙂 vraj by mali mať na predajniach aj vzorové kusy aby si ich mohli ľudia pozrieť, aj keď je otázne koľko tam vydržia...

jarkakratka
•
23. nov 2015

Ahojte, Moony som našla už aj v Billa predajňach. Mali akciu za 15,99 € velikánske balenie. Tak ideme vyskúšať 🙂 Ale ževraj majú tu akciu len dočasne, inak budú cca do 20 €.

majorosovalucia
•
23. nov 2015

Nakoniec som kupila v 101 drogerii nepia za 12.49eur.Som zvedava.

zuzulienkamrazka
•
23. nov 2015

Skúšala som len Nepia zatiaľ, mám 1-ročného drobčeka. A som s nimi spokojná, zatiaľ 🙂 Už sme vyskúšali aj Pampers ale tie príliš voňajú, tak sme hľadali nejaké bez parfémov. Ževraj aj tie Moony sú bezparfémové. Tak neskôr skúsim aj tie.

marcelino122
•
24. nov 2015

Prosím vás, kde sa dajú kúpiť Nepia plienky? Len na e-shope?

jarkakratka
•
24. nov 2015

v 101 drogerii marcelino 🙂 Sú tiež kvalitné a aj pekné na oko 🙂 Náš drobec v nich vydrží dooosť dlho.

pepanica
•
15. nov 2016

Nepia aj Moony kupujem v www.detskyrajdrobceka.eu
Davaju mi aj vzorky zdarma vacsieho cisla

zuzu158
•
3. jún 2017

Kupila som moony velkost 4-8kg, maly ma 6 kg, akoby mu boli male, vkuse ich precika, cena nezodpoveda kvalite, uz ich viac nekupim.