Detský olej aj na vlasy
Zdravim mamicky a oteckovia,
chcem sa vas spytat, ci po okupani vasho dietata, olej/krem nanasate aj na jeho vlasy. Moja mama to totiz praktizuje, svokra to nerobila a na nete sa o tom velmi nepise. Neviem teda co je lepsie. Prosim ak sa vyjadrite, ze ste to robili, tak napiste aj z akeho dovodu ak to dokazete povedat.
Dakujem.
Ja ano ... nie vzdy ... ked mam po ruke krem tak ju kremujem celu a aj hlavicku a ked mam olej tak olejujem aj hlavicku a niekedy ani jedno ani druhe ... moja mala nema zatial nejake extra vlasky (vid foto) a je to koza takze z tohto dvovodu z casu na cas nakremujem 😉
ja som olejovala po kazdom kupani babatku cele telo, ale tvar ani vlasovu cast hlavy nie, uprimne, ani mi to nenapadlo. Do vlaskov som votrela olej cca hodinu pred kupanim len na miesta so supinkami a pocas kupela vycesala kefou - pomohlo na prvy krat.
no takja som kupala detskym mydlom a to bolo vsetko, ani olej, ani krem ... teda krem tri krat, ked sa malemu tyzden po porode supali nozky, tak excipial. inac nic. ani lieh, anio noc podobne ... (okrem pupceka, kym neodpadol). dakedy nas liehovalia olejovali, teraz je trend to neprehanat, pokozka ma dychat.
Ja som davala olej do vlaskov ked mal maly supinky a krasne mu zmizli...ale inak nedavam olej po kazdom kupani..dokonca teraz ma taku peknu pokozku,ze ho s nicim nechcem zatazovat,takze pouzivam len cistu vodu 😉
dakujem za vase nazory
Ja si davam detsky olej na vlasy.

@sloja Ty alebo tvoja mama si olejujete vlasy po kazdom umyti?!
K otazke-nie a nikdy by ma to ani nenapadlo. Dokonca som deti aj nenatierala po kazdom kupani.