icon

Digitálna detská pestúnka s dosahom viac ako 400 metrov

langika
21. feb 2017

Ahojte baby 🙂

ideme kupovať pre kamarátku detskú elektronickú pestúnku a ja zatiaľ nie som mama, tak nemám žiadne skúsenosti 🙂
chce aby mala hlavne dosah viac ako 400m a aby aj vydržala pár rôčkov a bola v prijateľnej cene 🙂 viete mi nejakú poradiť podľa Vašich skúseností?

ďakujem

sovica
•
21. feb 2017

Deti mám už väčšie, takže asi aj elektronické pestúnky sú už v tejto dobe na vyššej úrovni (my sme mali len obyčajné "vysielačky" zn. Philips), ale s dosahom väčším ako 300-330 m som sa zatiaľ nestretla. My sme mali, tuším, 150 m a v pohode to stačilo, keď sme aj boli u svokrovcov na záhrade a dieťatko hore v izbe. Nechcem sa nikoho dotknúť, ale kamoške je načo dosah viac ako 400 m? Či vlastní mega vilu s mega pozemkom? Veď to je bez 100 m takmer polkilometra🙄

langika
autor
•
21. feb 2017

Popravde neviem a neriešim to 🙂 nepýtala som sa 🙂 dostali sme inštrukcie tak zisťujeme :D našla som na internete aj s dosahom 800m, takže sú aj viac ako 330m, ale skôr by som rada osobné skúsenosti. Skúsim pozrieť aktuálne Philipsky 🙂

hettinka
•
21. feb 2017

no neviem, ale to chceš vážne ísť preč od dieťaťa, ktoré necháš samé v postieľke, pol kilometra? Však ked začne plakať, alebo sa niečo stane, tak to bude koľko trvať, kým dobehneš?

kvetinkaseveru
•
21. feb 2017

My sme kupili vysielacky Motorola. Tie drahsie sa daju prestavit,aby sa zapli automaticky na zvuk (napr.plac dietata) a maju dosah 6km na rovine. Cize pouzitelne ako vysielacky na dovolenke a pod.

langika
autor
•
22. feb 2017

@hettinka poprosím Vás, ešte raz si prečítajte môj príspevok a až potom reagujte, všimli ste si že by som to zháňala pre seba?

langika
autor
•
22. feb 2017

@kvetinkaseveru ďakujem za radu 🙂