icon

Disney mánia. Čo kde zohnať?

katuska01
10. aug 2011

sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂

mima88
22. máj 2012

@mika1979 krasne veci,ale tie ceny 😠 ..inak tie tenisky su velmi pekne a cena sa mi zda v pohode, ci nie?uvazujem nad nimi 😅

mika1979
22. máj 2012

@mima88 no veru,niektore ceny su strasneeeeee ☹ ☹ tie tenisky su ozaj super,mne sa velmi pacia a cena myslim,ze tiez celkom dobra ( aj ked keby bola nizsia nepohnevam sa 😀 😀 😀 ) mne sa pacia este jedny,ale vyssie,tie by som velmi chcela malej na jesen do skolky.neviem,ci tu uz boli pridane,ale idem hodit link .

mika1979
22. máj 2012

jooj dala som ich 2x 😀 😀 😀 nejak blbnem alebo co 😀 😀 😀

mima88
22. máj 2012

@mika1979 tie su tiez super 🙂 teraz sa neviem rozhodnut 😀

mika1979
23. máj 2012

@mima88 no veru super su,ja asi tie vyssie,ze na jesen su lepsie,nepremoknu a teplejsie su si myslim.a pisala som si s jednou mamickou,co ich maju uz doma a vraj su perfektne 😀 😀 😀 len neviem ake cislo na jesen kupit?staci o cislo väcsie ako ma teraz sandalky?nevies?

mima88
23. máj 2012

@mika1979 aj ja som nad tym uvazovala,ale asi by som tiez zobrala o cislo vacsie ako sandalky

mika1979
23. máj 2012

@mima88 noo si myslim,ze asi to jedno cislo staci. no uvidim ,ale asi zoberiem 😀 😀

chrenkovae
23. máj 2012

@mika1979 jeeej nevedela som sa vynadivať na tie prekrasne vecičky 🙂 🙂 ,ale veru tie ceny akože nehorazne palky ☹ .tiež sa mi pačia tie tenisky aj tie overaliky sa mi lubili a ta jedna riflova suknička bola užasna 🙂

mika1979
23. máj 2012

@chrenkovae no veru ani ja som sa nevedela vynadivat,mala som trochu casu,tak som lesovala,co je nove 😀 😀 😀 no ceny veru su strasneeee...tak aspon ocka sa vysantia 😀 😀 😀 overaly a tenisky sa aj mne velmi pacili a aj ta riflova sukna bola veru perfektna 😀 😀 😀 snad sa nam nieco podari aj v nejakej tej zlave nakupit 😉 😉 😉

petrisha05
28. máj 2012

kraasne nove body pre male bejbo 🙂 http://deti.bazos.sk/inzerat/15782485/Disney-bo...

petrisha05
30. máj 2012

Pridala som kopu novych veciciek..tak mozete popozerat ak chcete 🙂
http://www.bazos.sk/moje-inzeraty.php