Domáca pestúnka s kamerou
@bublinocka03 mame bez kamery (ta ti je v podstate na nic), dosah cca 300 metrov, chodili sme s nimi niekedy k susedom na navstevu na vecerne posedenie (bez deti), krizom na opacny koniec ulice. Dosah si udrzali. Ked mi dieta zamrncalo, hned som ho pocula, zbehla som si ho ucicikat domov.
@bublinocka03 ahoj my máme kamerovu pestúnku a super vec. Predtým sme mali len vysielačky a malý sa prebral a ja som už šla k nemu a teraz pekne vidíš dieťa co robí, či je odkryté... Niekedy vstane a o pár minút už znova spi kým neplač nejdem k nemu. Naša ma dosah super bývame v dome, hrubé steny a z poschodia dole cez dve tri izby v pohode. Kúpila som tu cez MK nebola dráha video baby monitor vb601
@bublinocka03 ahoj my sme mali najprv drahu kamerovu pestunku za 150,- ale dosah zly, atd...
Potom sme kupili obycajnu kameru za 70e dali do izby a cez net krasny ostry obraz. Segra byva na konci ulice skocila som na kafco ked maly spal, (keby daco som do 1min doma) som sa tam pripojila na net a ostry zvuk aj obraz 🙂
@bublinocka03 my sme mali ipad otoceny na postielku a na telefone aplikaciu mali sme obraz aj zvuk - netreba kupovat ziadne drahe zariadenia aplikacie su dostupne na android aj iphone.
Pre mna najlepsie kupena vec pre dieta, vyuzivame ju vsade. Dosah ma v otvorenom priestore tak 100m, v uzavretom jasne menej. Ale v dome na poschodi ju mame a dolu v pohode vidim, aj okolo domu ked chodim.
Pre mňa super vec. Oproti klasickej vysielačke vidíš či dieťa len trochu mrnčí a o pár sekúnd zaspí, či je zakryté, či sa práve nebuchlo o bočnicea skôr odhadneš sko rýchlo máš k nemu utekať 😊 ja napríklad mám psa a toho tiež treba venčiť a bez videa by som neodišla. Mne viac vyhovujú klasické pestúnky - obe strany, aj pre bábätko aj pre teba sú v balení, oproti kamerám ktoré fungujú cez internet, wifi, čokoľvek online. Vypadne elektrika, nemáš wifi, minieš dáta v telefóne kde by si mala vidieť bábo, alebo proste bude len slabý signál a potom čo? 🤔 ja určite budem pestúnky testovať, pozerala som sa po značke TrueLife NannyCam, ktorá výjde do 100€, má režim VOX čo si myslím že je výhodou a dosah 300m. Kúpim online cez zeleného mimozemšťana a vyskúšam, keď bude zlá, nie je problém vrátiť 😊

Ahojte chcela by som Vás poprosiť o skúsenosti s domácou kamerovou pestunkou. Či to ma vôbec význam jej výhody, dosah, výdrž baterii, po akej značke stiahnuť. Ďakujem