icon

Domáca pestúnka s kamerou

bublinocka03
26. aug 2018
bublinocka03
autor
26. aug 2018

Ahojte chcela by som Vás poprosiť o skúsenosti s domácou kamerovou pestunkou. Či to ma vôbec význam jej výhody, dosah, výdrž baterii, po akej značke stiahnuť. Ďakujem

moonlight1210
26. aug 2018

@bublinocka03 mame bez kamery (ta ti je v podstate na nic), dosah cca 300 metrov, chodili sme s nimi niekedy k susedom na navstevu na vecerne posedenie (bez deti), krizom na opacny koniec ulice. Dosah si udrzali. Ked mi dieta zamrncalo, hned som ho pocula, zbehla som si ho ucicikat domov.

karinka6
26. aug 2018

@bublinocka03 ahoj my máme kamerovu pestúnku a super vec. Predtým sme mali len vysielačky a malý sa prebral a ja som už šla k nemu a teraz pekne vidíš dieťa co robí, či je odkryté... Niekedy vstane a o pár minút už znova spi kým neplač nejdem k nemu. Naša ma dosah super bývame v dome, hrubé steny a z poschodia dole cez dve tri izby v pohode. Kúpila som tu cez MK nebola dráha video baby monitor vb601

norika30
26. aug 2018

@bublinocka03 ahoj my sme mali najprv drahu kamerovu pestunku za 150,- ale dosah zly, atd...
Potom sme kupili obycajnu kameru za 70e dali do izby a cez net krasny ostry obraz. Segra byva na konci ulice skocila som na kafco ked maly spal, (keby daco som do 1min doma) som sa tam pripojila na net a ostry zvuk aj obraz 🙂

renatka100
26. aug 2018

@bublinocka03 my sme mali ipad otoceny na postielku a na telefone aplikaciu mali sme obraz aj zvuk - netreba kupovat ziadne drahe zariadenia aplikacie su dostupne na android aj iphone.

pininka
26. aug 2018

Pre mna najlepsie kupena vec pre dieta, vyuzivame ju vsade. Dosah ma v otvorenom priestore tak 100m, v uzavretom jasne menej. Ale v dome na poschodi ju mame a dolu v pohode vidim, aj okolo domu ked chodim.

nikiki29
31. aug 2018

Pre mňa super vec. Oproti klasickej vysielačke vidíš či dieťa len trochu mrnčí a o pár sekúnd zaspí, či je zakryté, či sa práve nebuchlo o bočnicea skôr odhadneš sko rýchlo máš k nemu utekať 😊 ja napríklad mám psa a toho tiež treba venčiť a bez videa by som neodišla. Mne viac vyhovujú klasické pestúnky - obe strany, aj pre bábätko aj pre teba sú v balení, oproti kamerám ktoré fungujú cez internet, wifi, čokoľvek online. Vypadne elektrika, nemáš wifi, minieš dáta v telefóne kde by si mala vidieť bábo, alebo proste bude len slabý signál a potom čo? 🤔 ja určite budem pestúnky testovať, pozerala som sa po značke TrueLife NannyCam, ktorá výjde do 100€, má režim VOX čo si myslím že je výhodou a dosah 300m. Kúpim online cez zeleného mimozemšťana a vyskúšam, keď bude zlá, nie je problém vrátiť 😊