icon

Elektrická odsávačka mlieka - za a proti

simka925
21. nov 2016

Ahojte babuľky,

premýšľam nad kúpou elektrickej odsávačky mlieka. Je lepšia ako manuálna? Aké máte skúsenosti? Čítala som rôzne blogy a neviem sa rozhodnúť 😒 Najviac sa mi zatiaľ pozdáva odsávačka LOVI Prolactis. Používali ste ju niektorá?

Ďakujem za každú radu 🙂

sustiakova
•
21. nov 2016

Ja mozem elektricku len odporucit. Mala som aj manualnu ale ta tolko nevytiahla a hlavne to bolo bez roboty 🙂 ale zo zaciatku by som radila manualnu,alebo rucne odsavat,lebo je to prve tyzdne bolestive. Ja som mala elektricku canpol a max.spokojnost. odsavala som pol roka pre dvojicky. Plne na mojom mlieku,ale nechceli sa prisat nakolkk boli dlho v inkubatore.

tarvika
•
21. nov 2016

ak este len cakas babo, odsavacku dopredu nekupuj, nevies ci budes potrebovat. Ak uz vidis ze potrebujes, tak elektricka je rucite lepsia, nenamakas sa tak ako s manualnou a viac odsajes. co sa tyka znacky, neporadim.

majkaws
•
21. nov 2016

Ja som bola spokojnejsia s manualnou od aventu. Elektricku som mala pozicanu od Medely ale nic moc. Vrcala a trvalo dlho kym nieco vypumpovala. Ale urcite nekupuj dopredu. Mozno vobec nebudes potrebovat.

frantis
•
21. nov 2016

Na zaciatok som mala pozicanu, kvoli rozbehnutiu mliecka. Bola to manualna Tommee tippe avsak tuto neodporucam, neda sa rozobrat a tympadom 100%ne umyt.
Po tom, ako nam po par tyzdnoch povedala dr. ze mame reflux a stale sme grckali, pocad dna ale hlavne vecer sme si zarobili nutriton s troskou mliecka (na dno poharika), na zahustenie aby nas grcky nebudili. Takze na taketo vyuzitie je idealna zase manualna odsavacka. Kupila som si od Aventu na na MK a uplna spokojnost.
Dopredu sa velmi neoplati kupovat a uz vobec nie elektricku

stormie
•
21. nov 2016

Odsavala som rok takze bohate skusenosti. Neviem ako casto odsavas ale manualnu neodporucam urcite, narobis sa a budu ta boliet ruky. Mala som elektricku tomee tippee som myslela ze aka super dokym sa nepokazila a musela som kupit druhu. Za mna max top je dvojita lansinoh - odsavas z dvoch prsnikov naraz takze polovicny cas, lahko sa cisti a da sa ovladat dlzka tahu a aj sila

lavender273
•
21. nov 2016

Urcite elektricka je lepsia (aspon pre mna ) . Ja mam znacku Spectra (korejska znacka) mala vyborne recenzie a odsava sa velmi lahko a rychlo.

kwr
•
21. nov 2016

Ahoj, ja som pouzivala elektricku, lebo s manualnou som nic neodsala;) mam znacku Medela, jednu z najlepsich na trhu a kedze moj prvy syn sa narodil v 36.tt tak kojenie bolo narocne a vdaka nej som kojila 3 mesiace a dokrmovala- samozrejme som chcela vyhradne kojit ale mala som problemy. Teraz cakam druheho a uz viem ze musim odsavat kazdu volnu chvilu co budem mat aby som rozbehala dost mlieka. Kedze sme vedeli ze budeme mat minimalne 2 deti, tak nam sa investicia vyplatila. Zelam vela zdaru🙂

orieska325
•
21. nov 2016

Za mna urcite elektronicka usetri ti kopec casu..ja mam aventku kupenu z bazaru tuto na Mk a ulahcila mi prve 2 mesiace z porodnice ked mi mala nevedela pit z prsnika tak som vkuse odsavala..zachranila ma tato masinka.

gretocka
•
21. nov 2016

mala som elektricku medelu - pri prvom dietku som ju mala pozicanu od kamaratky a potom pri druhom som si kupila - pouzitu za super cenu a vyuzila som ju vzdy na zaciatku, kym sa produkcia mlieka upravila.... teraz ju mala pozicanu sesternica a verim, ze ju este vyuziju aj dalsie zienky u mna v rodine

viennazienka
•
21. nov 2016

Podľa mna určite elektrická! Ja som mala avent ale v nemocnici mali medelu a ta bola podľa mna lepšia!

krstn003
•
22. júl 2022

Ja som mala odsávačku od lansinoh, bola super fakt

erikama8
•
Odpoveď bola odstránená
•