Existuje spací vak s rozdelenými nohami?
Mala strasne jazdi v spanku perinu neznesie este kdetu deku ale ked trocha lahsie spi hned sa zobudi a odkope ju, uz som to riesila hrubsimi teplakmi a ponozkami ale aj ponozky si je schopna stiahnut - vak by bol ideal kebyze v nom mohla rozkladat nohami ona si ich krci, vyklada na vankus neviem ci existuje aj s oddelenymi nohami?
Mali sme presne toto iste, vak nezniesol, takze sme velmi dlho fungovali s pyzamkovymi overalmi, nic ine nepomahalo, vecne mal holy chrbat. Syn si vykladal neustale nohy nad paplon, zakryla som ho a o 5 minut bol odkopany, takto celu noc dokola. 😉 Este obcas pomohlo, ked sme mu dospelacky paplon zastlali na oboch stranach pod madrac, takze aj ked sa otacal, bol zakryty. Az neskor pochopil, ze tepla perina je super 🙂 Odkopava sa sice dodnes a to uz ma 6 rokov, ale aspon sa vie v noci prebudit, zakryt sa a spat dalej. Takze chce to hlavne pevne nervy! 🙂
A existuju vaky pre vacsie deti? Nasa bude mat 3, patri medzi mensie deti, tiez privitam tipy, bo spavame pri otvoreno okne.
@upam ahojko ja mam s dcerkou podobny problem ale uz ma 5r. pouzivame najma v zime flanelove pyzama alebo dekovinove flisove overale (predavaju ich v tescu) pod to dam body a pancuchace a ma super v teple aj krize ani v zime nepotrebuje perinu sem tam ked je moc chladno tak dekou dozakryvam (https://www.modrykonik.sk/market/detske-pyzama/...)
@bosoriak doteraz mi to nevadilo lebo s tym zacala od konca jari ked uz bolo teplo ale pomaly sa zacina ochladzovat a momentalne ma aj sople a ked sa zobudim vnoci pocujem ze chcrchle a vidim hole nohy (ponozky vyzuje a teplacky sa jej povytahuju do pol lytok ako cestuje ) uz mi to vadit zacina... na to aby sa sama zakryla je este malicka a ani to nema rada takze neviem co robi ked jej je zima asi nic :(
my mame spaci vak cislo 110, znacku ale uz neviem, treba pohladat, resp. vyrobit si ci dat usit
@upam ja som hladala a nenasla,. Tak som kupila obycajny vak a tie nohy som tam proste usila - rozparala spodnu cast, prestrihla na dva tunely a vyrobila nohy. Ak nesijes, tak za par eur ti to urcite presije hocijaka krajcirka v upravach odevov. Fakt je to dobre 😉
@babydesire Dobrý deň mala by som tiež záujem o spaci vak s rozdelenymi nohami. Môžte mi napísať viac u nfo fo správy? Ďakujem
@mirreckall Dobrý deň, spacie vaky sa robia až do veľkosti 130 a sú pre deti, ktoré už chodia. Na spodu sú otvory na nôžky, rukávy sú odnímateľné. Pekný deň
ja som si taký spací vak urobila z normálneho - husto som obšila uzučké vysoké akokeby "U" na jednej strane od zipsu a prestrihla. Nožky boli teda oddelené a dali sa v spánku rôzne prekladať (zips zostal na jednej nohe). Hotovo.
Ja mam vak na 7rokov,velkost tam nevidno neviem vam povedat ale urcite je aj pre starsie deti

@upam A vadi to tak velmi? Moje dcery boli odkopane odjakziva a ziadnu suvislost s prechladnutim som nezbadala. Ked im bolo zima, zakryli sa.