Existuje spací vak s rozdelenými nohami?
Mala strasne jazdi v spanku perinu neznesie este kdetu deku ale ked trocha lahsie spi hned sa zobudi a odkope ju, uz som to riesila hrubsimi teplakmi a ponozkami ale aj ponozky si je schopna stiahnut - vak by bol ideal kebyze v nom mohla rozkladat nohami ona si ich krci, vyklada na vankus neviem ci existuje aj s oddelenymi nohami?
Mali sme presne toto iste, vak nezniesol, takze sme velmi dlho fungovali s pyzamkovymi overalmi, nic ine nepomahalo, vecne mal holy chrbat. Syn si vykladal neustale nohy nad paplon, zakryla som ho a o 5 minut bol odkopany, takto celu noc dokola. 😉 Este obcas pomohlo, ked sme mu dospelacky paplon zastlali na oboch stranach pod madrac, takze aj ked sa otacal, bol zakryty. Az neskor pochopil, ze tepla perina je super 🙂 Odkopava sa sice dodnes a to uz ma 6 rokov, ale aspon sa vie v noci prebudit, zakryt sa a spat dalej. Takze chce to hlavne pevne nervy! 🙂
A existuju vaky pre vacsie deti? Nasa bude mat 3, patri medzi mensie deti, tiez privitam tipy, bo spavame pri otvoreno okne.
ja mam spaci vak 104 takze cca tie tri roky
@mirreckall ja mam spaci vak 104
@mirreckall co viem, tak najvacsie cislo vakov je 98.
@upam ahojko ja mam s dcerkou podobny problem ale uz ma 5r. pouzivame najma v zime flanelove pyzama alebo dekovinove flisove overale (predavaju ich v tescu) pod to dam body a pancuchace a ma super v teple aj krize ani v zime nepotrebuje perinu sem tam ked je moc chladno tak dekou dozakryvam (https://www.modrykonik.sk/market/detske-pyzama/...)
@bosoriak doteraz mi to nevadilo lebo s tym zacala od konca jari ked uz bolo teplo ale pomaly sa zacina ochladzovat a momentalne ma aj sople a ked sa zobudim vnoci pocujem ze chcrchle a vidim hole nohy (ponozky vyzuje a teplacky sa jej povytahuju do pol lytok ako cestuje ) uz mi to vadit zacina... na to aby sa sama zakryla je este malicka a ani to nema rada takze neviem co robi ked jej je zima asi nic :(
moja najml. dcéra má 5 rokov a ešte nikdy nespala zakrytá. Stále sa odkope.
my mame spaci vak cislo 110, znacku ale uz neviem, treba pohladat, resp. vyrobit si ci dat usit
@upam ano existuje. My taky vyrabame.ak chces poskytnem ti viac info 🙂
@mirreckall daju sa usit na mieru
@upam ja som hladala a nenasla,. Tak som kupila obycajny vak a tie nohy som tam proste usila - rozparala spodnu cast, prestrihla na dva tunely a vyrobila nohy. Ak nesijes, tak za par eur ti to urcite presije hocijaka krajcirka v upravach odevov. Fakt je to dobre 😉
@babydesire Dobrý deň mala by som tiež záujem o spaci vak s rozdelenymi nohami. Môžte mi napísať viac u nfo fo správy? Ďakujem
@mirreckall Dobrý deň, spacie vaky sa robia až do veľkosti 130 a sú pre deti, ktoré už chodia. Na spodu sú otvory na nôžky, rukávy sú odnímateľné. Pekný deň
ja som si taký spací vak urobila z normálneho - husto som obšila uzučké vysoké akokeby "U" na jednej strane od zipsu a prestrihla. Nožky boli teda oddelené a dali sa v spánku rôzne prekladať (zips zostal na jednej nohe). Hotovo.
Ja mam vak na 7rokov,velkost tam nevidno neviem vam povedat ale urcite je aj pre starsie deti

@upam A vadi to tak velmi? Moje dcery boli odkopane odjakziva a ziadnu suvislost s prechladnutim som nezbadala. Ked im bolo zima, zakryli sa.