icon

Existuje spací vak s rozdelenými nohami?

upam
27. sep 2015

Mala strasne jazdi v spanku perinu neznesie este kdetu deku ale ked trocha lahsie spi hned sa zobudi a odkope ju, uz som to riesila hrubsimi teplakmi a ponozkami ale aj ponozky si je schopna stiahnut - vak by bol ideal kebyze v nom mohla rozkladat nohami ona si ich krci, vyklada na vankus neviem ci existuje aj s oddelenymi nohami?

bosoriak
27. sep 2015

@upam A vadi to tak velmi? Moje dcery boli odkopane odjakziva a ziadnu suvislost s prechladnutim som nezbadala. Ked im bolo zima, zakryli sa.

lucinocka
27. sep 2015

@upam ja som jej urobila...normalne rozstrihni na polovicu na nohy a zosi...moja ma 3 roky a spi vo vaku teraz

nevestickka
27. sep 2015

Mali sme presne toto iste, vak nezniesol, takze sme velmi dlho fungovali s pyzamkovymi overalmi, nic ine nepomahalo, vecne mal holy chrbat. Syn si vykladal neustale nohy nad paplon, zakryla som ho a o 5 minut bol odkopany, takto celu noc dokola. 😉 Este obcas pomohlo, ked sme mu dospelacky paplon zastlali na oboch stranach pod madrac, takze aj ked sa otacal, bol zakryty. Az neskor pochopil, ze tepla perina je super 🙂 Odkopava sa sice dodnes a to uz ma 6 rokov, ale aspon sa vie v noci prebudit, zakryt sa a spat dalej. Takze chce to hlavne pevne nervy! 🙂

hamca
27. sep 2015

@upam mladsia dcera tiez nema rada byt hocicim prikryta a spaci vak uz vobec nie. Tak teraz, ked sa ochladilo, som jej dala pod pyzamko(spi v takom overalovom type) body a na nohy take volne ponozky, aby ju netlacili.

mirreckall
27. sep 2015

A existuju vaky pre vacsie deti? Nasa bude mat 3, patri medzi mensie deti, tiez privitam tipy, bo spavame pri otvoreno okne.

katusik19
27. sep 2015

ja mam spaci vak 104 takze cca tie tri roky

katusik19
27. sep 2015

@mirreckall ja mam spaci vak 104

zuzanaete
27. sep 2015

@mirreckall co viem, tak najvacsie cislo vakov je 98.

zuzanaete
27. sep 2015

@zuzanaete tak su aj vacsie 🙂

kacena4
27. sep 2015

@upam ahojko ja mam s dcerkou podobny problem ale uz ma 5r. pouzivame najma v zime flanelove pyzama alebo dekovinove flisove overale (predavaju ich v tescu) pod to dam body a pancuchace a ma super v teple aj krize ani v zime nepotrebuje perinu sem tam ked je moc chladno tak dekou dozakryvam (https://www.modrykonik.sk/market/detske-pyzama/...)

upam
autor
27. sep 2015

@lucinocka vidis take jednoduche riesenie ma nenapadlo :D dakujem skusim

upam
autor
27. sep 2015

@bosoriak doteraz mi to nevadilo lebo s tym zacala od konca jari ked uz bolo teplo ale pomaly sa zacina ochladzovat a momentalne ma aj sople a ked sa zobudim vnoci pocujem ze chcrchle a vidim hole nohy (ponozky vyzuje a teplacky sa jej povytahuju do pol lytok ako cestuje ) uz mi to vadit zacina... na to aby sa sama zakryla je este malicka a ani to nema rada takze neviem co robi ked jej je zima asi nic :(

upam
autor
27. sep 2015

@hamca aj to je riesenie kupim jej taky vacsi teplakovy overal a pod neho este body a bude :D len neviem ci take velke robia aj s uzavretou nozickou musim pozriet

bonaqa2013
27. sep 2015

moja najml. dcéra má 5 rokov a ešte nikdy nespala zakrytá. Stále sa odkope.

katkatt
27. sep 2015

my mame spaci vak cislo 110, znacku ale uz neviem, treba pohladat, resp. vyrobit si ci dat usit

babydesire
27. sep 2015

@upam ano existuje. My taky vyrabame.ak chces poskytnem ti viac info 🙂

babydesire
27. sep 2015

@mirreckall daju sa usit na mieru

hradnapani
27. sep 2015

@upam ja som hladala a nenasla,. Tak som kupila obycajny vak a tie nohy som tam proste usila - rozparala spodnu cast, prestrihla na dva tunely a vyrobila nohy. Ak nesijes, tak za par eur ti to urcite presije hocijaka krajcirka v upravach odevov. Fakt je to dobre 😉

hamca
27. sep 2015

@upam normalne v tescu maju take pyzamove overaly tusim az do 3 rokov a maju uzavretu spicku.

radpp
3. nov 2015

@babydesire Dobrý deň mala by som tiež záujem o spaci vak s rozdelenymi nohami. Môžte mi napísať viac u nfo fo správy? Ďakujem

stambre
11. nov 2015

@mirreckall Dobrý deň, spacie vaky sa robia až do veľkosti 130 a sú pre deti, ktoré už chodia. Na spodu sú otvory na nôžky, rukávy sú odnímateľné. Pekný deň

baskaj
12. nov 2015

ja som si taký spací vak urobila z normálneho - husto som obšila uzučké vysoké akokeby "U" na jednej strane od zipsu a prestrihla. Nožky boli teda oddelené a dali sa v spánku rôzne prekladať (zips zostal na jednej nohe). Hotovo.

kajka1982
4. okt 2020

Ja mam vak na 7rokov,velkost tam nevidno neviem vam povedat ale urcite je aj pre starsie deti

elzus
4. okt 2020

@upam vacice spaci vak maju az do 5 rokov