icon

Fusak do kočíka Jane

ada2192
28. sep 2017

Dobrý deň, poradíte mi aký fusak na zimu do kočíka JANE Crosswalk?

vierkaaa85
•
28. sep 2017

@ada2192 ja som si dala sit na sashe u jednej maminky..stal okolo 80 eur a je skvely..tu pod Tatrami posluzil celu zimu a malemu bolo teplucko..kocikovala som cele dni aj pri velkych.minusovych teplotach a super..ak chcete,pohladam v historii link..

vierkaaa85
•
28. sep 2017

@ada2192 a je to priamo do Jane kocika,sportovej casi..ta pani ma milion modelov,presne sije na typ kociara.

libulibu
•
28. sep 2017

ja som si kúpila originál Jané fusak vo farbe kocíka, je velmi teplucký, material je velmi príjemný, vode odolný a vo vnútry má aj umývatelnú podlozku na nozicky. Majú ich v Babyland predajni v Bratislave alebo dajú sa kúpit aj cez e-shop.. Mám ho od minulej zimy a som s ním velmi spokojná.

oskvarka
•
28. sep 2017

emitex ti podla mna sadne ja som za 20ku kupila na bazari... mam sice iny jane ale podla mna v pohode

ada2192
autor
•
2. okt 2017

Ďakujem za rady. No poviem pravdu, nechce sa mi veľmi dávať fusak niekomu šiť, potrebujem vidieť hotový výrobok, odtieň farby a tak. Aj tá cena je rovnaká, ako ked'si kúpim originál fusak ku kočíku. Pôjdem teda do toho Babylandu, hádam si niečo vyberiem 🙂