icon

Fusak Emitex. Môžem doň dať dieťa pri ceste z pôrodnice?

luciamo
10. júl 2009

Ahojte baby, videla som na stranke www.emitex.cz zaujimavy fusak 3 v 1, ktory sa da pouzit aj do autosedacky. Babo budeme mat koncom septembra a vaham, ci mozem uz s tym ist aj z porodnice a ci to vobec vyuzijem...Nemate s tym niektora skusenosti??? Dakujem 😎

wewe4
•
10. júl 2009

myslíš tento? http://www.mimibazar.sk/bazar.php?id=3976304
ja sa tiež chystám kúpiť, termín mám 3. novembra a myslím, že ho dostatočne využijem 😉

dosa
•
10. júl 2009

ja som mala tento fusak, naozaj sa da vyuzit aj vo vajicku, aj kociku, aj v sportaku, ale ked je dieta vacsie a uz chodi a v sportaku je len na chvilku, bolo dost nemotorne, ked som jej tam pokazde musela nasuvat nohy aj s cizmami. ja som ho potom vymenila za fusak kaiser a ten mam teraz aj pre druhe dieta. tiez sa da vyuzit aj vo vajicku aj v kocikoch. najprv je z neho taka kukla, odkial babatku trci len hlava a ked je uz starsie, da sa dolu rozopnut tak, aby mu trcali nohy v cizmach von a je s nim ovela lahsia manipulacia - ak ho chcete vyuzit aspon do tych dva a pol - troch rokov, tak ja by som volila radsej kaiser. je tu napriklad tema: https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...

v septembri neviem, ci uz bude taka zima na fusak, ci by nestacila do vajicka len taka teplejsia zavinovacka do autosedacky.

wewe4
•
10. júl 2009

dosa, nemaš nejaký link, kde by som mohla ten fusak kaiser pozreť, prípadne kúpiť za primeranú cenu? 😅
diky

luciamo
autor
•
10. júl 2009

wewe presne ten mam na mysli..

dosa, ved prave, ale taka zavinovacka dalsich ca. 25,- EUR..

luciamo
autor
•
10. júl 2009

wewe, ved pozri ten svoj link, tam nizsie maju aj tie fusaky kaiser..

dosa
•
10. júl 2009

luciamo - no ja viem - tiez som nevedela ako to poriesit - ja mam termin 30.07., je to sice leto, ale nikde nie je napisane, ze nemoze byt zima a naopak, ten september - ktovie aky bude, tiez moze byt just teplo a nakoniec nebudes potrebovat ani fusak, ani zavinovacku... v kazdom pripade, fusak potrebovat budes aspon na dve tri zimy, tak to dobre zvaz, ci emitex, alebo kaiser. a na tu cestu do porodnice - ja som si obsila na jednej rychlozavinovacke otvory podla autosedacky a ak bude teplo, len ju dam pod babo, ak bude chladno, tak ho zaviniem 😉

wewe4 - v babymarkete ho maju za super cenu, inak stoji okolo 1300 Sk a viac - podla prevedenia. tento je klasika, uplne staci, vrchny material je vodeodolny a tak ak budete mat v buducnosti sportak alebo golfky, nepotrebujes ani nanoznik, staci fusak. robi sa aj v inych prevedeniach - napr. s baranim kozuskom vnutri, ale pokial nejdete niekam do severnych krajin, tak taky nepotrebujes:
http://www.babymarket.sk/index.php?page=view&co...

wewe4
•
10. júl 2009

😀 to som si nevšmla....
dosa, v tom BM je naozaj úžasná cena...díky

wewe4
•
10. júl 2009

dosa, ale tento kaiser nie je do autosedačky, že?

luciamo
autor
•
10. júl 2009

tak ma otvory na pasy, ale neda sa skratit ako emitex pre mensie babo..

dosa, tak to si sikulka, ja si viem akurat tak prisit gombik 😀

dosa
•
10. júl 2009

wewe - je aj do autosedacky - ha chrbate su otvory na pas a ked ho stiahnes hore tou snurkou do kukly, tak v pohode aj do sedacky. mozem ti to odfotit, ak by si chcela 😉

dosa
•
10. júl 2009

luciamo - on sa skratit neda tam dole, ale ked ho hore zviazes uplne na maly otvor, tak on tym padom sa skrati, lebo cast sa presunie hore nad hlavu 😉 neviem ci vies, ako to myslim 😉

luciamo
autor
•
10. júl 2009

hej viem ako to myslis 🙂 , asi je ten kaiser fakt lepsi.. Pozrela som si aj tu zavinovacku co si si kupila a fakt SKODA, ze nie je na autosedacku. Neviem ci by som zladla urobit diery a obsit to.. Mne trochu vadia tie otvory na nohy co ma Emitex na zavinovackach..

dosa
•
10. júl 2009

ktoru zavinovacku myslis? taku tu fleesovu? najskor som si spravila dierky na zavinovacke po prvej dcere a potom som si kupila taku zavinovacku do kocika, namiesto deky, bez tych noziciek a su aj tam vysite dierky na otvory - takze sa bude dat pouzit do vajicka. povodne som mala objednanu taku akoby deku s uskami, ale nakoniec ju nemali a vybrala som si tuto: http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=5407997

luciamo
autor
•
10. júl 2009

hej, myslela som tu.. velmi pekna decka, uz pozeram jej stranku a vyzera to super..

luciamo
autor
•
10. júl 2009

dakujem za tip 😉

wewe4
•
10. júl 2009

dosa, ked by sa ti chcelo, mozeš nafotit...ale inak myslim, že vieš ako to myslíš..ale tiež sa zdá že sa mi v ňom malinký utopí 😅 ...ale zase určite je kaiser praktickejší.
a tá zavinovačka, ktorú si si nakoniec vybrala je super..aj ja by som ju kúpila, ale mne sa narodí začiatkom novembra a to mu v nej bude chladno 😖 škoda

dosa
•
10. júl 2009

skusila som nafotit - mam v albume, ale zle sa to foti, nemam modelku, dcera je uz do toho velka a babika mala... ale je pravda, ze mesacne babo v tom bude vyzerat inak a polrocne inak. no treba to nejak prisposobit, lebo zbytocne je kupovat kvoli tomu dalsi fusak 😉

wewe4
•
10. júl 2009

pozrela som...nie je to také veľké...vyzerá to tak, že by sa to dalo zvládnuť 🙂 a predsa každý hovorí ako detičky rýýchlo rastú 🙂 tak radšej väčšie.
ďakujem, myslí, že kupujem kaiser 😀

dosa
•
10. júl 2009

to ano, deticky rychlo rastu, hlavne ten prvy rok, takze sa ani nenazdate a na konci zimy vas bude plny fusak 😀 tak drzim pelec, aby si bola spokojna 😉