icon

Gumáky pre 15 mesačnú dcéru

majka1706
7. mar 2018

Maminy poradte mi nejake zateple ne gumaciky pre malu(15mesiacov) alebo na co pozerat pri vybere ..najradsej by som kupila v kamennom obchode ..dakujem

lindusss2016
•
7. mar 2018

Vygoogli si znacky Demar, maju viacero modelov zateplenych a da sa to aj vybrat, takze mas klasicke gumaky

majka1706
autor
•
7. mar 2018

@lindusss2016 dakujem pekne a mali ste ich su dobre ?lahke alebo su vsetky gumaciky tazke alebo su aj odlahcene?

karin04
•
7. mar 2018

Ja odporúčam značku Demar...mali sme ich su paradne lahučké obuvaju sa bezproblemov nikde netlacia aj pri dlhšej prechádzke ide malá bez problémov 🙂

majka1706
autor
•
7. mar 2018

@karin04. No super dakujem pekne a maju ich aj v obchode ...nemyslim na nete ..😉

lindusss2016
•
7. mar 2018

@majka1706 ja som v obchode nikde nevidela, ale nemusis sa bat objednavat, su fakt super, za tu cenu neolutujes. A ak nahodou netrafis cislo, tak to ti vymenit musia z netu.

yanni
•
9. mar 2018

@majka1706 Ja som tiez za Demar. My zijeme v zahranici ale som si ich trepala zo Slovenska. Su uplne ze perfektne. nasa najmladsia ma hned dva pary. jedny ma v skolke a druhe na doma.
Kupovala som ich v kamennej predajni v BB. Bez skusania by som zijden topanky nekupovala. Demar gumaky su dvojcislia, musis vyskusat.

majka1706
autor
•
9. mar 2018

Baby tak dakujem pekne kupila som tie demar 😘