Hniezdo pre bábätko. Áno alebo nie?
Ahojte využívali ste hniezdo pre bábätko? Pri malej 6r dozadu som ho vyuzila minimálne resp skoro vôbec, teraz zvažujem či kúpiť pri druhom
Ďakujem za rady
Ja som zo začiatku nevyužila ale asi od 2-3 mesiaca smw používali až do 6-7 mesiaca a ťažko sa mi ho zbavovalo, spal tam kludnejsie a nemohol sa pretáčať lwbo nemal kde ale zas nemohol sa vôbec hýbať tak sme museli dať preč.
@anonym_f1932b prvá spala celkom dlho v zavinovačke (teda dajme tomu do 4-5mes) tak možno aj preto sme nevyuzili
@anonym_autor pre mňa zbytočne..
Ked si ho nevyuzila pri prvom je velka pravdepodobnost, ze ani pri druhom nevyuzijes a je jedno co ti kto napise. Pre mna hniezdo je super najma prve tyzdne v postielke alebo na posteli a gauci - samozrejme nie na kraji a osamote ale citim sa tak bezpecnejsie ked je aj v hniezde.
Inak my mame aj zavinovavku aj hniezdo pre mna sa to nevylucuje.
nevyužili sme hniezdo ani zavinovačku, zbytočnosti
Mali sme odkedy syn prestal spávať v perinke. My sme aj dosť veľa cestovali a vždy sme ho brali autom so sebou - a tým pádom syn vzdy spal akoby vo svojom a nikdy sme nemali so spánkom problém, možno aj vďaka tomuto.... Za mna super vec a to som ho tiež na začiatku neplánovala kupovat.
Pri prvom som využila do pol roka ,pri druhom vôbec .Je to individuálne
Pri prvej dcere som nemala. Pri nej by sa ani nevyuzilo. Zaspala len uplne nalepena na mne, v kociku za jazdy alebo v satke. Pri druhom sme kupili a bolo velmi vyuzite. Syn bol opak dcery, vobec nebol kontaktny a zaspal uplne sam hocikde, kde si ho polozil. Dcera mala len 3 a pol roka, ked sa narodil, takze este som sa s nou vela hrala. Maleho sme zatial polozili vedla nas na podlozku do hniezda a on si zaspal. Na gauc do hniezda, zaspal. Ale v postielke sme ho nepouzivali. Len ked som ho mala na ociach.
Pri prvej dcere som nemala. Pri nej by sa ani nevyuzilo. Zaspala len uplne nalepena na mne, v kociku za jazdy alebo v satke. Pri druhom sme kupili a bolo velmi vyuzite. Syn bol opak dcery, vobec nebol kontaktny a zaspal uplne sam hocikde, kde si ho polozil. Dcera mala len 3 a pol roka, ked sa narodil, takze este som sa s nou vela hrala. Maleho sme zatial polozili vedla nas na podlozku do hniezda a on si zaspal. Na gauc do hniezda, zaspal. Ale v postielke sme ho nepouzivali. Len ked som ho mala na ociach.
@anonym_f430d5 inak teraz má napadlo prečo som ho pri prvej nevyužila keď zaspavala na mne pri kojeni 😀
my sme mali paperovú perinku od Evy Kiedronovej
syn na nej spával do 4 rokov na rozprestrenej
najlepšia vec a keď bol chorý tak spal na vyvýšenom a nemusela som sa báť polohovať ho a podobne
Pri staršom som nevyužila pri mladšej musel muž utekať kúpiť lebo naň bola zvyknutá z inkubátora 🤷. Tak si vyber 😅. Ak usúdiš , že je treba -dokúpiš.
Ja som ho vyuzila na maximum, pouzivala som ho este aj vtedy, ked uz synovi trcala polovica tela mimo 🤣. Mal ho rad, dobre sa mu v tom spalo.

Ja som zo začiatku nevyužila ale asi od 2-3 mesiaca smw používali až do 6-7 mesiaca a ťažko sa mi ho zbavovalo, spal tam kludnejsie a nemohol sa pretáčať lwbo nemal kde ale zas nemohol sa vôbec hýbať tak sme museli dať preč.