icon

Hygiena pre dieťa

martina374
12. jún 2014

caute, chcem sa spytat, aky lieh na pupok pre dieta sa pouziva? aka znacka a kde ho kupit? ........a este jedna otazka, potrebuje kazda zena do porodnice odsavacku? kupit si ju alebo ju nepotrebujem?

mirkakab
•
12. jún 2014

ahoj, odsávačku Ti netreba, ja som nemala vôbec a lieh si už nepamätám, to Ti pri odchode z pôrodnice lekári povedia ..

luckadominika
•
12. jún 2014

ja som na pupček používala dettol....ten mi poradili v pôrodnici (malá ma dva roky) do dnes ho používame aj na rany 🙂 a odsávačku no ja som si nezobrala ale potrebovala som ju lebo mám ploché bradavky tak mi ju potom doniesli......

moni244
•
12. jún 2014

odsavacku som nemala ani zakupenu, manzel mal instrukcie aku kupit keby nahodou a lieh som dostala spolu s vatou a olejcekom na suchu kozu v nemocnici

lucia20
•
12. jún 2014

lieh ti daju v lekarni ked si vypytas.... a odsavacku si osobne myslim ze treba. ja by som bez nej neprezila. mala som velmi vela mlieka a keby som neodsavala tak by som asi preplakala dost vela casu od bolesti.

daniela_m
•
13. jún 2014

lieh v lekárni a odsávačku som si pre pokoj duše tiež kúpila, síce som ju využila málo, ale predsa len využila 😉

luciapribulova
•
14. jún 2014

Vypytaj si v lekarni 70% lieh, znacku vobec neries...