icon

Inhalátor Omron C28P

29. dec 2022

prosím mám tento inhalátor a dávala som cezeň inhalovať polročnej dcérke ale unikala mi para naokolo nesedel jej dobre bola tam táto maska..(okruhla)...myslíte že tá novorodenecká bude lepšia?

lasoli
•
29. dec 2022

no unika to,ja som sa inhalovala a som bola prekvaoena ze skoro nic som z toho nemala.Skus este vykonny a velky difuzor,ten mozes pustit na celu noc a az taka hmla je v izbe.Ale co ja viem ci tir inhalacie nam dako pomahaju,ja ti neviem mam skor pocit ze ani nie,ze s inhalaciami alebo bez je to robnake.

slavomira236
•
29. dec 2022

Áno ono ide veľa bokom aj mne...inak ja som inhalator kúpila zo začiatku inhalovali stále no mojim som nepozorovala aby to zaberalo aj tak s musela dávať kvapky od kašľu alebo ATB..teraz stojí v skrini

toiba
•
30. dec 2022

zdravim, mam tento inhalator aj ja doma, skusalla si niekedy sama si sadnut a inhalovat? ja si sice davam dospelacku masku, krpcovi detsku, ale musim pritlacit jemne, aby to neslo kade-tade, minimum mu ide bokom, ked vydychuje, tak vtedy vidno, ze ide von z masky ta para. u mna taktiez ide ta para ci ako to nazvat von z masky, ale sama citim pri nadche ucinok, volno som vedela dychat po 10 minutach s vincentkou... u mna to ma ucinok aspon tento, neskusala som pri vaznejaich chorobach lebo sme nemali... ale ja som spokojna, aj ta nadcha je pre mna vyhra 🙂. co sa tyka krpca, tak jemu prestal po pravidelnom castom inhalovani tiect soplik, akonahle som na druhy den nemala tolko casu na inhalacie, tak sa mu pustil zas ☹. cize efekt som videla aj u krpca, len 4xdo dna a aspon 12 minut a bol bez soplika... drzim palce nech sa dobre inhaluje

autor
•
30. dec 2022

@toiba ďakujem 🙂 ...a teda pri sopli dávate vincentku ? Lebo čítala som ze až pri hlienoch sa ma dávať ale teda naša ma suchý kašeľ ale ma sopeľ

toiba
•
30. dec 2022

niekde som čítala, ze moze sa pri nadche aj vincentka, tak som ju kupila a ako nam paradne zabrala 🙂, skusim este pohladat, ze kde som to citala... mne sa zda ze na instagrame jednej detskej pani doktorky...

toiba
•
30. dec 2022

detska doktorka ma vincentku spomenutu aj ako prevenciu, pri sopliku, pri zahlieneni... 2-3 denne 10 minut myslim a 10ml