Je box na ohrievanie vlhčených obrúskov užitočný?
Používate niekto box na ohrievanie vlhcenych obruskov? Je to podľa vás dobrá vec, využiteľná?
😃 Co uz ludia nevymyslia, fantazia nema hranic 😅
@anonym_autor znie to hrozne - vlhko a teplo je ideálne na množenie kadejakých baktérií a plesní. Už vlhčené obrúsky samo o sebe sú strašný sajrajt a ešte im takto pridať... ja ti neviem, tečúcu vodu a uterák doma nemáte k dispozícii?
Na nejaké núdzové riešenie niekde vonku alebo na cestách ok, ale na to ti ohrievač fakt netreba.
@anonym_autor kokos matkam hrabne za pár rokov ak to takto bude pokračovať... Už teraz cítim ten strašný tlak. Také stroje hentake milión veci .
Fúha...box na ohrievanie obrúskov,kôš na použité plienky,zavádzanie prikrmov podľa AI...ja neviem ako som dokázala vychovať pred 15timi rokmi dieťa bez tohto všetkého..
Made my day 🙂
To vazne nieco take existuje? Velebnosti...
To pocujem prvykrat, ale viem si to predstavit niekde v aute, alebo vonku v zime ked treba prebalit a tie servitky su naozaj studene, skoro az zamrznute.
@anonym_autor To snáď nieee!😬🤯
kým sú šlahnuté premotivované matky ochotné za blbosť zaplatiť, môžu vyrábať aj ohýbak na banány, kúpia
Myslím si, že je to len hlúposť na ťahanie peňazí 🤷 Ja prebalujem dokonca bez pulta, normálne na posteli a žijeme 😁
@anonym_autor akože tie vlhčené obrúsky sú nepríjemne studené, keď to človek používa na citlivé miesto. Hlavne keď v byte nie je horúco ako v lete. Ale box na vyhrievanie? Za to nemôže dať človek peniaze. Ja som vždy držala servítku natlačenu v dlani v ruke, kým som dieťa vyzliekla a krásne sa ohriala. Začala to robiť hned aj druha mamina, čo sme boli v pôrodnici a dieťa jej prestalo plakať pri prebalovani. Dovtedy proste plakalo kvôli nepríjemnej studenej veci na citlivom mieste.
Presne minule som to videla na instarame tuším justklaudy sa volala a tá si to teda chválila, že ma veľmi citlivé bábätko a im to vyhovuje. Neviem mne to príde ako blbosť, ved keď sú obrúsky doma tak majú normálnu teplotu, nie sú ľadové 🙂
@anonym_autor paneboze 😂 to fakt niekto toto vymyslel a napzaj sa najde niekto kto to kupi?
Co tak si zohnat perlan a teplu vodu? 🤷🏻♀️
Presne minule som to videla na instarame tuším justklaudy sa volala a tá si to teda chválila, že ma veľmi citlivé bábätko a im to vyhovuje. Neviem mne to príde ako blbosť, ved keď sú obrúsky doma tak majú normálnu teplotu, nie sú ľadové 🙂
@anonym_e4458c za peniaze z reklamy ti povie, že aj hovno nesmrdi🤪deti sú najlepší biznis

Nie a nie