icon

Je dobrý nápad kúpiť 2 ročnému dieťaťu kovovú posteľ 90 x 200?

veron1ka
12. feb 2013

Nevieme sa rozhodnúť, či kov alebo drevo.

sintra
12. feb 2013

Drevo.

simca06022011
12. feb 2013

čo sa vám hodí a čo sa vám páči.. to si kúpte... zabezpecte si len to aby sa tam dala dat zabrana alebo nieco aby nespadol dole.

jasminet
12. feb 2013

aj kovova vie byt krasna, rovnako ako drevena... zalezi ktora sa vam/dietatu paci 😉

milka1978
12. feb 2013

@veron1ka my máme doma kovanú a nemenila by som ... aj keď drevo je drevo ale kovaná je stabilnejšia na skákanie po posteli pre môjho syna 😀 v tomto je macher 😀 takže ja som za kovanú

11nika11
12. feb 2013

Co sa vam viac hodi a paci 🙂.My mame doma drevo a dcera na nej spava asi od 10.mesiaca.

silvikaj
Autor odpoveď zmazal
dai
12. feb 2013

podla mna vyber podla tvojho vkusu ... my sme kupovali malej tiez normalnu 120x200 ked mala 2 roky - zobrali sme ale masivnu drevennu s kvalitnym matracom... tiez moze na nej skakat, blaznit sa a verim ze aspon do puberty vydrzi 😉

hradnapani
12. feb 2013

je rozdiel, ci si pri blazneni buchne hlavu do kovoveho ramu alebo do dreveneho 😉 Do detskej izby patria "makke" materialy... plus deti su ovela citlivejsie aj na to elektromag.pole, takze u mna by jasne vyhralo drevo

moncicatko19
12. feb 2013

myslim ze to je o vkuse a nie o odporucaniach 🙂 takze aka sa vam paci a hodi viac tak tu

zazalienka
12. feb 2013

môj malý mal rok a pol keď vyrástol z postieľky.. v Ikee sme kupovali poschodovú posteľ ( kovovú), keďže k nám chodí aj manželova dcéra, aby mali každý svoje.. malému sme kúpili ešte jeden taký obyč matrac, ten som vysúvala spod postele, keby spadol.. čo teda aj pár krát spadol, ale v spánku a našla som ho na matraci vyvaleného🙂 teraz spinkáva v pohode, má 3 roky, doteraz sa ani nedomlátil, ani nedolámal, dokonca ho neláka ani ten rebrík hore🙂

jasmika
12. feb 2013

jednoznačne drevenú... kovová je vraj škodlivá

abbie
12. feb 2013

no kovova by ma ani vo sne nenapadla 😕

carmella
12. feb 2013

to je vsetko o vkuse .. no ja som osobne za drevenu

ivuska6
12. feb 2013

ja som kupila s masivu drevennu a spokojnost nadovsetko 🙂

anjelicek26
12. feb 2013

Zalezi od vkusu, Saska ma od dvoch rokov tuto postielku z ikey a maximalna spokojnost... je aj dlzkovo nastavitelna vdaka posuvnym uchytom a vyberatelnej casti madraca, takze rastla s nou... ziaden problem s nou nebol a v style nejakych magnetickych vln - dcera spi ako babatko celu noc...

http://www.ikea.com/de/de/catalog/products/S598...

broonislava
12. feb 2013

pokial je postielka pekna, akoby tepana, tak aj kovova je pekna, lebo dnes predavaju velmi pekne postielky. Ale mne kovova pripomina moj pobyt s mojim synom v nemocnici, preto preferujem drevo. Ozaj je to o vkuse. 🙂

dadu30
17. feb 2013

ako dieťa som mala kovovú posteľ, nič sa mi nestalo, som zdravá a tiež uvažujem nad kúpou kovovej postele z ikei 😉

velvet26
17. feb 2013

ja budem kupovat urcite drevenu postel, kovova to ma ani nenapadlo..

zuzka1008
17. feb 2013

my mame super drevenu, aj so zadnou listou

vanda81
17. feb 2013

ktovie koľko tých drevených, čo sa tu spomína, je z drevotriesky... kovová je v pohode

wewe22
17. feb 2013

nevidim rozdiel v tom ci spi na drevennej alebo kovovej