Je dobrý nápad kúpiť 2 ročnému dieťaťu kovovú posteľ 90 x 200?
Nevieme sa rozhodnúť, či kov alebo drevo.
čo sa vám hodí a čo sa vám páči.. to si kúpte... zabezpecte si len to aby sa tam dala dat zabrana alebo nieco aby nespadol dole.
aj kovova vie byt krasna, rovnako ako drevena... zalezi ktora sa vam/dietatu paci 😉
Co sa vam viac hodi a paci 🙂.My mame doma drevo a dcera na nej spava asi od 10.mesiaca.
podla mna vyber podla tvojho vkusu ... my sme kupovali malej tiez normalnu 120x200 ked mala 2 roky - zobrali sme ale masivnu drevennu s kvalitnym matracom... tiez moze na nej skakat, blaznit sa a verim ze aspon do puberty vydrzi 😉
je rozdiel, ci si pri blazneni buchne hlavu do kovoveho ramu alebo do dreveneho 😉 Do detskej izby patria "makke" materialy... plus deti su ovela citlivejsie aj na to elektromag.pole, takze u mna by jasne vyhralo drevo
myslim ze to je o vkuse a nie o odporucaniach 🙂 takze aka sa vam paci a hodi viac tak tu
môj malý mal rok a pol keď vyrástol z postieľky.. v Ikee sme kupovali poschodovú posteľ ( kovovú), keďže k nám chodí aj manželova dcéra, aby mali každý svoje.. malému sme kúpili ešte jeden taký obyč matrac, ten som vysúvala spod postele, keby spadol.. čo teda aj pár krát spadol, ale v spánku a našla som ho na matraci vyvaleného🙂 teraz spinkáva v pohode, má 3 roky, doteraz sa ani nedomlátil, ani nedolámal, dokonca ho neláka ani ten rebrík hore🙂
jednoznačne drevenú... kovová je vraj škodlivá
no kovova by ma ani vo sne nenapadla 😕
to je vsetko o vkuse .. no ja som osobne za drevenu
ja som kupila s masivu drevennu a spokojnost nadovsetko 🙂
Zalezi od vkusu, Saska ma od dvoch rokov tuto postielku z ikey a maximalna spokojnost... je aj dlzkovo nastavitelna vdaka posuvnym uchytom a vyberatelnej casti madraca, takze rastla s nou... ziaden problem s nou nebol a v style nejakych magnetickych vln - dcera spi ako babatko celu noc...
pokial je postielka pekna, akoby tepana, tak aj kovova je pekna, lebo dnes predavaju velmi pekne postielky. Ale mne kovova pripomina moj pobyt s mojim synom v nemocnici, preto preferujem drevo. Ozaj je to o vkuse. 🙂
ako dieťa som mala kovovú posteľ, nič sa mi nestalo, som zdravá a tiež uvažujem nad kúpou kovovej postele z ikei 😉
ja budem kupovat urcite drevenu postel, kovova to ma ani nenapadlo..
my mame super drevenu, aj so zadnou listou
ktovie koľko tých drevených, čo sa tu spomína, je z drevotriesky... kovová je v pohode
nevidim rozdiel v tom ci spi na drevennej alebo kovovej

Drevo.