icon

Je fusak do vajíčka nutný pre zimné bábätko?

7. máj 2026

ahojte,prosím...zimné bábo, je dobré mať niečo takéto?

https://www.noelo.sk/vysledky-vyhladavania/znac...

takýto typ (nemusí byť konkrétne tento fusak) prechod napr. z nemocnice domov, k lekárovi, hocikde, obchod (vajíčko na kočíku).. v aute sa fusak rozopne/otvorí.

ďakujem.

michaelam2
7. máj 2026

@anonym_autor skus pridat este raz spravny link lebo otvori len celu ponuku , nic konkretne

anonym_fe0e1e
7. máj 2026

Zbytočnosť, vo vajíčku nemá byť nič naviac, pri prechode zimou prehodíš deku, v aute budeš kúriť a uvarí sa vo fusaku.

anonym_2e42b7
7. máj 2026

@anonym_autor
Zbytočnosť,, stačí ti ľahká deka, kým prejdeš k autu

luckajozko21
7. máj 2026

Tenku deku do vajicka, napr emitex taku robi. Pre jesenne-zimne babo ideal na prve 2-3mesiace. Nic co sa oblieka, nic co ma kapucnu atd neber, je to otrava

autor
7. máj 2026
@luckajozko21

Tenku deku do vajicka, napr emitex taku robi. Pre jesenne-zimne babo ideal na prve 2-3mesiace. Nic co sa oblieka, nic co ma kapucnu atd neber, je to otrava

@michaelam2
@anonym_fe0e1e
@anonym_2e42b7
@luckajozko21
Baby posielam fotku, čo som myslela. Lebo neviem si úplne predstaviť, že ho budem presúvať v nejakych dupačkach a svetríku v takej zime zakrytého len dekou. Myslím, že presne pri tomto je ten princíp, že v aute v podstate rozopnete a vybavené..

kacena4
7. máj 2026

nikdy som nemala fusak, autosedacka ide do auta, nechodim s nou extra po vonku takze dieta je v overale + deka v aute deku odlozim

lasona
7. máj 2026

Za mna zbytočnosť, zase dieta nie je z cukru. N9rmalne som prikryla dekou, tu chvíľu vydrzi