Je kôš na plienky zbytočná vec?
Kúpiť? Či nekúpiť? Zbytočnosť alebo nie?
Ďakujem 🙂)
@miskamilka to prečo ste skladovali plienky? Však zabalím plienku do sadili a dám kosa, kde ide všetok odpad z domácnosti a denne ho vynášam
Za mna zbytočnosť
Planujem tiez kupit. Doteraz mi nechybal, pretoze prve tyzdne to, co babatko vylucuje nesmrdi, vynasala som dennodenne aj tak, ale postupne je to ale viac a viac citit. Mozno by to vyriesili aj tie take sacky, ktore su na to urcene, ale podla mna len zbytocny odpad.
Urcite ale objednam uz pouzity z online bazaru.
Presne tak, ked zacne dietatko papat tuhu stravu, aj jeden den v kosi, kym sa nevynesie, je prilis, najma v lete
Pre mňa to bola zbytočnosť. My dávame na balkón do samostatného sáčka a ráno vynášame 😂
Mali sme a považujem to za zbytočne drahú hlúposť. Stálo to asi 80 eur a po roku používania to tak smrdelo 🤢 že sme ho vyhodili. Kupila som po obyčajný lacný kôš, je na balkóne a plienky tam hádžeme. Na návštevy beriem male sáčky z drogerky, zabalím plienku a vyhodim do obyč koša
mala som, ale nie predrazeny original, proste smetiak ktory som mala ma balkone, taky maly asi 5 litrovy plastovy z pepca, aby sa to tam zas nezbieralo ze vela, aby to nestihlo napachnut 🙂 a raz denne, vecer som to vsetko vyniesla von do smetiaku
Mali sme a aj sme to rychlo zrusili. Najlepsie kupit specialne sacky na plienky, ktore absorbuju zapach a hadzat potom do bezneho komunalu. Nezabera to potom tolko miesta, aj je lepsie to castejsie vynasat akoby to malo 2 a viac dni niekde aj ked odseparovane len tak kvasit...
@zuzuliennka1 ano 🙂 dokonca mne este lepsie vonaju fred and flo z tesco. Su vyrazne pudrove.
@sejbipi doteraz ho používam (2 roky) akurát tam nemam tie originál predrazene kazety ale obyčajný sáčok. Keďže to dobre tesni nič nie je z neho cítiť. Lepšie ako obyčajne koše z ktorých bude cítiť močovinu ked je kôš plný už
Pokakane plienky balim do sáčkov z dmky také modre voňavé a dávam to pred dvere bytu, ked ideme von vezmem vyhodiť

@sejbipi urcite ano 🙂 alebo potom "skladovat" plienky vonku mimo domu (balkon, terasa..)