icon

Je lepšia elektrická odsávačka mlieka či ručná?

testin
25. jan 2011

Rada by som sa spytala a poradila, aka je vhodna odsavacka a zaroven pri nej nestravim vecnost?
Elektricka alebo rucna? a ked elektricka tak aka?
Co vravite na medelu sving, tommee tippee elektricku, ci avent rucnu, ci elektricku, ci rucna aka kolvek?
chcem co najrychlejsie zakazdym odsat mliecko a nie pri tom sediet.
dakujem vopred

Strana
z2
petrusska6
Autor odpoveď zmazal
vinifred
26. jún 2015

..ručná odsávačka je smŕŕŕŕť... 😀

rokkisu
26. jún 2015

Jednoznacne elektrika. Mala som Avent. Odsate za par minut.

nabasty1
26. jún 2015

Elektricka medela...velka spokojnost

230804
22. júl 2015

určite ručná odsávačka nedám ani za milion :O) ale každému vyhovuje niečo iné. Pozri:
http://www.prvekrocky.sk/Rucna-odsavacka-Optima...

wewe22
22. júl 2015

zalezi na tom ci potrebujes odsavacku len na uvolnenie tlaku v prsiach na zaciatku dojcenia alebo na obcasne odsavanie ked potrebujes nechat dieta niekomu a ten ho nakrmi tvojim mliekom alebo na denne odsavanie lebo krmis flasou
na prvy pripad odsavacku netreba treba len masirovat nie je dobre odsavat vela lebo tvorba mlieka sa este zvysi
na druhy pripad ti staci rucna odsavacka ja odporucam avent
na treti by som asi zvolila elektricku aku ti neporadim nikdy som nemala

rybka13
22. júl 2015

elektricka medela, avent je zbytocne draha.. a ta moja pred 5 rokmi bola zaroven aj na baterky, takze sa dala pouzit aj ako rucna

iwett27
22. júl 2015

Ja som mala elektricku medelu a bola som velmi spokojna

julietta93
22. feb 2016

určite ručná Avent, požičala som si ju v pôrodnici a super som si od sála mliečko... doma mám ale kúpené elektrickú, 2x som sa pokúšala odsať, po 45 min. ledva 20ml, veľké sklamanie, teraz neviem čo s ňou ☹

zuska2001
22. feb 2016

mala som ručnú, ale veľa som neodsala. doteraz - syn má 11 mesiacov, odstriekavam ručne, kojila som len 3 mesiace, odvtedy pijeme z flašky odstriekané. Ak sa chystáš kojiť, kup ručnú, menej peňazí.....

slunce3
22. feb 2016

Ja som mala obe elektrickú aj ručnú piestovu medela,elektrická je rychlejsia ale ručná v noci nehuci a vnoci nebudi nikoho, tiež si ju môžeš slahnut na cesty.
Obe sú fajn,lepšie akobdratom do oka, záleží kplko chceš vysolit, teraz pri druhom budem mať len ručnú, už som múdrejšia 😂👍 ale mala nechcela z prsa,musela som odsavat a dávať z fľaše a mala som veľa mlieka, rozdiel žiadny, bola som rada za každú 😂

hena6
22. feb 2016
Používateľ hena6 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od hena6.

ono je to o tom, co tebe bude vyhovovat 🙂 lebo kazdej nam vyhovuje nieco ine

12ema12
19. júl 2018

@kukuku01 ja mam medelu swing a je lepsia ako mini elektrik....ak totiz odsavate castejsie tak mini elektrik nieje velmi vhodna.

essenceee
22. okt 2018

ja som mala ručnu a bolo to v pohode. Uplne to stačilo. Vela mlieka som nemala a na to malo to stačilo

Strana
z2