icon

Je oblečenie zo stránky bess.sk kvalitné?

monka25487
22. aug 2014

Ahojte mamicky....prosim vas, objednavate svojim detom oblecenie zo stranky bess.sk? Je kvalitne?ste s nim spokojne?dakujem 🙂

lucyliu81
•
22. aug 2014

Ahoj ja objednavam a som velmi spokojna.je este krajsie nez na fotkach a velmi dobra kvalita. 😉

pribinak
•
22. aug 2014

My si pravidelne kupujeme narodeninove a vianočné trička ci bodynka a sme spokojní, je to kvalitne a pekne urobene

sana15
•
22. aug 2014

ja objednavam uz 5 rokov a este sa mi nestalo,ze by som bola sklamana. Oblecenie je kvalitne,aj po x vypraniach drzi tvar aj farbu.

kkkatkaaa
•
22. aug 2014

aj ja som s bess.sk spokojná, kvalita porovnateľná aj s drahšími značkovými vecičkami 🙂

gabika20
•
22. aug 2014

ja som takisto malej viac krát objednávala a všetko v poriadku.. vecičky pekné a kvalitné 🙂

monka25487
autor
•
22. aug 2014

Super...tak objednam aj ja..a sedi to cislovanie? Aby nam to nebolo male kedze sa tovar neda vratit.

lucyliu81
•
23. aug 2014

Ahoj ano sedi.aspon nam sedelo vzdy aj ked sme niekomu kupili ako darcek nieco od nich. 😉

dena567
•
3. nov 2014

maminky prosim vas chcem dcerke na vianoce odtial kupovat satocky ale maju tam velkosto 68-74 alebo 80-86.......nasa ma 17 mesiacov ale je drobnucka tak neviem ake kupit poradili by ste mi ak mate skusenosti????dakujem 🙂

@pribinak

@sana15

sana15
•
3. nov 2014

@dena567 mojim detom je ich oblecko vacsie, ale v tomto pripade naozaj neviem ci risknut 68/74, aj ked je mensia. Ak nosi ostatne oblecko dajme tomu velkost 74 alebo 74/80, tak potom kludne aj tu 68/74 z Bessu

annie13
•
3. nov 2014

aj my objednavame uz velmi dlho, najma teplaky zboznujeme

pribinak
•
3. nov 2014

@dena567 skôr 86, do Vianoc máš este dva mesiace a určite satocky este ponosite aj nanejake návštevy v januári

piacere
•
3. nov 2014

tak môjmu synovi teda veľkostne nesedelo.... Svokrovci mu objednali, keď mal rok súpravičku: tričko s krátkym rukávom a krátke nohavice... je pravda, že je drobnejší, ale aj tak.... v čase, keď už bežne nosil z iných značiek veľkosť 86, tak práve toto číslo od Bess mu bolo šialene veľké, kraťasky mal až na kotníkoch 😅 Dnes má štyri roky a ešte stále sú mu krátke nohavice akurát 😀

dena567
•
4. nov 2014

Dakujeme vamvelmi pekne za odpovede.mala nosi velosti 74az 80.takze risknem jej kupit tu mensiu velkost.viem ze do vianoc este dva mesiace ale snad moc nenarastie 🙂

zuzla86
•
11. jan 2016

Zavadzajuci obchod bezdovodne stornovania objednavok alebo poškodeny tovar

zdenin
•
20. nov 2019

Inak co sa stalo zo strankou,? Skrachovali či?