icon

Je praktickejšia elektrická odsávačka?

dzuliet
9. jún 2015

Ahojte mamičky, aké máte skusenosti s elektrickou odsávačkou?

andrema
•
9. jún 2015

ahoj, ja velmi dobre, nakolko som druhou rukou mohla zatial robit ine veci...a rucnou by som si tolko mlieka asi neodsala,kedze mi islo velmi malo

tinqua
•
9. jún 2015

odporúčam ju...nakoľko moje dieťa nechcelo klasické kojenie, boli sme od začiatku s odsávačkou, dva mesiace som mala manuálnu a skoro som si privodila zápal šliach....potom som kúpila elektrickú a jedna báseň, ja som mala avent.

seahorse27
•
9. jún 2015

Vynikajuca vecicka, ak potrebujes dlhodobo odsavat. Mala som Avent a neviem si ju vynachvalit...idem ju akurát predavat 🙂

bajana
•
9. jún 2015

Nie každá žena, ktorá dojči, potrebuje odsavat. Takže odporúčam počkať a nekupovať nič dopredu.

moni73
•
9. jún 2015

kojila som 2 roky, odsavacku som nepouzila ani raz 🙂

nanka3
•
9. jún 2015

ahoj, urcite pockaj, ci ju vobec budes potrebovat, ak budes dieta kojit, tak su to zbytocne vyhodene peniaze, ja som mala velmi vela mlieka prve 2 mesiace, tak som kupila ale len rucnu, po kojeni som osala zvysok, v pohode sa dalo, ale ak by si nekojila, alebo ma dieta silny reflux a je potrebny prasok do mlieka, tak vtedy je lepsie kupit elektricku, ja som mala isty cas pozicanu fahrlin elektricku, ale tu nekupuj bola hrozna, strasne ma bolelo odsavanie s nou, radsej som pouzivala svoju rucnu (mimochodom tiez znacka fahrlin)

mykeila
•
9. jún 2015

zaleži od babatka, ak bude pekne tahat mlieko a budes musiet odsavat obcas stači ti manualna, ak budes musiet odsavat mlieko denne do flase kup si elektricku, tolko moja rada pre teba

jantato
•
9. jún 2015

určite počkaj, ja som tiež počkala a veru nebolo treba,teda aspon zatial neni, iba kojim ale odsavačku absolutne nepotrebujem. 😉

ivka2903
•
9. jún 2015

Ja by som bez elektrickej nemohla existovat.. pomohla mi, aj ked sa mi upchal mliekovod..